Lizzylizzblog

Appel crumble

Als het snel moet gaan, dan wordt er hier gepland. Zo maakte ik deze appel crumble om er voor te zorgen dat er deze week steeds ontbijt in huis was. Je kan deze crumble puur natuur eten, maar even goed met een kommetje yoghurt of bovenop een smoothie. ‘t is eens iets anders dan een boterham met choco of confituur!

Bovendien koos ik voor een bak-mix (verkrijgbaar in diverse warenhuizen en bij Aveve) waaraan ik enkel water diende toe te voegen. De appeltjes die maak ik vers. Schillen en in schijfjes snijden. Aanstoven in goeie boter en kruiden met Five Spice kruiden van Mill&Mortar.

Taartvorm bekleden met de gestoofde appelschijfjes. Rozijnen over verspreiden. En daar bovenop de crumble verbrokkelen. Een klein half uurke in een voorverwarmde oven van 1810° gr Celsius en jouw prachtige crumble ruikt heerlijk. Smakelijk!

Appel crumble