Appeltjes in een glaasje

••• recept voor 2 glaasjes •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 10 minuten •••

INGREDIENTEN

1 appel

60gr koekjesmix – ik ging voor 45gr zandkoekjes en 15gr speculoos

125ml slagroom

1 EL poedersuiker

Boter

Kaneel

RECEPT

Geïnspireerd op het recept van Stephanie Bex voor NjamTv.

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de appel in kleine blokjes (“brunoise“).

Stoof de appelblokjes zachtjes aan in de boter en kruid met een snuifje kaneel.

Verkruimel de koekjesmix tot fijne brokjes.

Klop de slagroom op en lepel er de poedersuiker door.

Vul het glaasje als volgt

_ 1e laag: fijne koekjesmix

– 2e laag: appeltjes

– 3e laag: slagroom

Afwerken met snuifje kaneel en toetasten maar !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *