Capellini met tomatensaus

••• recept voor 2 personen •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 20 minuten •••

INGREDIENTEN

150gr capellini (dat is super fijne spaghetti)

1 blik gezeefde tomaten met kruiden

1 fijngesnipperde ajuin

300gr varkensgehakt

olijfolie

RECEPT

Kook de pasta gaar (« al dente ») volgens de instructies op de verpakking. Aangezien je super dunne spaghetti hebt gekozen, zal deze in enkele minuten gekookt zijn.

Verhit de olijfolie in een braadpan en voeg de fijngesnipperde ajuin toe. Stoof zachtjes aan en voeg vervolgens het gehakt toe. Druk al roerend plat met een vork, zodat je geen dikke brokken vlees meer hebt. Tenslotte mag het blik gezeefde tomaten er bij en mag je de saus een 20-tal minuten laten pruttelen op een zacht vuur.

Ik werkte het gerecht af door wat basilicum pistou toe te voegen. Geeft een frisse toets!

5B1062CC-3F1D-4C58-A7BD-1BF750559001

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *