Chocopasta

••• recept voor 1 pot •••

••• (voor)bereiding 10 minuten •••

Zelfgemaakte choco. Ze zijn er hier verzot op in huis. In alle smaken, met of zonder toegevoegde noten. Ditmaal werd het melkchocolade, niet meer, niet minder. Goed voor 1 week plezier, langer overleeft die pot het niet 😜

 

 

INGREDIËNTEN

150 ml volle room 33% (Campina)

150 gr fijne suiker

150 gr melkchocolade

75 gr goeie boter

 

RECEPT

Verwarm de room en de suiker op een zacht vuur. Roer af en toe om met een houten lepel.

Eenmaal deze mengeling pruttelt, voeg je de chocolade al roerend toe. Als deze volledig gesmolten is, mag je er de boter onder roeren tot je een mooie dikke massa bekomt.

Laten afkoelen en dan 1 nacht in de frigo. Perfect voor die boterham morgenvroeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *