••• recept voor 2 personen •••
••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 20 minuten •••
INGREDIENTEN
Ebly
1 gele en 1 rode puntpaprika
1 sjalot
4 chipolata worstjes
Chicken & Steak kruiden van Santamaria (verkrijgbaar bij Delhaize)
Olijfolie
RECEPT
Kook de Ebly volgens de instructies op de verpakking.
Schil de sjalot en snipper deze fijn.
Snij de puntpaprika in 2, verwijder de zaadjes en snij deze in fijne reepjes.
Verhit wat olijfolie op een zacht vuurtje en stoof er de sjalot in aan. Voeg de puntpaprika toe. Laat zachtjes stoven.
Bak de chipolata’s en eens klaar, snij ze in schijfjes. Voeg ze vervolgens toe aan het paprikamengsel. Roer enkele malen om met een houten lepel.
Tenslotte roer je er de Ebly onder en mag er nog een scheutje olijfolie bij. Werk af met de kruiden.
Smakelijk,
Lizzy