Ebly met puntpaprika en kippechipolata

••• recept voor 2 personen •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 20 minuten •••

INGREDIENTEN

Ebly

1 gele en 1 rode puntpaprika

1 sjalot

4 chipolata worstjes

Chicken & Steak kruiden van Santamaria (verkrijgbaar bij Delhaize)

Olijfolie

RECEPT

Kook de Ebly volgens de instructies op de verpakking.

Schil de sjalot en snipper deze fijn.

Snij de puntpaprika in 2, verwijder de zaadjes en snij deze in fijne reepjes.

Verhit wat olijfolie op een zacht vuurtje en stoof er de sjalot in aan. Voeg de puntpaprika toe. Laat zachtjes stoven.

Bak de chipolata’s en eens klaar, snij ze in schijfjes. Voeg ze vervolgens toe aan het paprikamengsel. Roer enkele malen om met een houten lepel.

Tenslotte roer je er de Ebly onder en mag er nog een scheutje olijfolie bij. Werk af met de kruiden.

Smakelijk,

Lizzy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *