Ebly-salade van scampi’s met zoetzure chili saus

••• recept voor 2 personen •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 20 minuten •••

INGREDIENTEN

Olijfolie

Groentebouillon

Peper en zout

5 kleine wortels

1 rode en 1 gele paprika

1 zoete ajuin

1 zakje ebly

16-tal diepgevroren scampi’s

Zoetzure chili saus – ik gebruik die van Delhaize

RECEPT

Kook de ebly volgens de gebruiksaanwijzigingen vermeld op de verpakking.

Schil de wortels en de ajuin, snij ze fijn. Ook de paprika’s mag je fijn snijden.

Verhit de olijfolie in een braadpan en stoof er de zoete ajuin zachtjes in aan.

Voeg vervolgens de groenten toe en laat een 20-tal minuten aanstoven. Kruid met peper en zout. Voeg af en toe wat groentebouillon toe die je telkens laat inkoken.

De scampi’s voeg je net voor het einde toe, deze dienen kort aangestoofd te worden.

Van het vuur halen en serveren met zoetzure chili saus.

Smakelijk,

Lizzy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *