Foodies on tour

Concept

Het begon allemaal met 7 foodbloggers die ik had uitgenodigd om samen Brussel te ontdekken op een culinaire manier. Wat hadden we het naar onze zin en hoe snel kwam de vraag naar “meer” ❤️

Bruxelles Ma Belle

Geef toe. Als je Brussel niet kent, dan heb je vaak al op voorhand een (verkeerd) idee over deze stad. Je vindt ze vuil, onaantrekkelijk, denkt dat er weinig te zien is en je vindt het er soms ook wel gevaarlijk. De meesten onder ons denken er zelfs niet aan een dagje Brussel te doen. Sommigen hebben zelfs een klein beetje schrik.

Wel, ik ga je van mening doen veranderen!

Brussel is zo mooi en er zijn heel wat leuke plekjes! Ik ga je meenemen in typische (volks)buurten en je kennis laten maken met de lokale bewoners en hun gewoontes. Ik ga je een aantal leuke foodspots tonen. Ik ga je leuke food-gerelateerde weetjes vertellen en je laten genieten van typisch Brusselse proeverkes.

Ik neem je mee gedurende een 3u durende wandeling. Stapschoenen zijn een must, hoge hakken zijn niet zo praktisch in Brussel. Een paraplu uit voorzorg kan ook nooit geen kwaad. Ik verwelkom je met een Brussels drankje; je neemt best ook een flesje water mee voor later in de namiddag, want van proeven krijg je dorst!

Praktisch

Welke routes bied ik aan?

  1. Marollen-Zavel
  2. Beurs-St-Katelijne

Wanneer bied ik deze wandelingen aan?

Op regelmatige basis. De volgende sessies staan gepland

  • vrijdag 22 oktober – foodtour Beurs-St-Katelijne
  • zondag 24 oktober – foodtour Marollen-Zavel
  • zaterdag 20 november – foodtour Beurs-St-Katelijne

Wat is de kostprijs?

30€ per persoon incl. een welkomstdrankje en proeverkes

Wil je zelf een groep samenstellen en zelf een datum kiezen?

Dat kan – stuur me maar een voorstel en dan kijk ik wat ik voor jou kan doen.

Hoe kan je inschrijven?

Review

Wil je graag eens lezen hoe 1 van de deelnemers deze “Foodies on Tour” wandeling heeft beleefd?

Check dan even Myriam Minne haar blogartikel Hap en Tap op stap