Geroosterde bloemkoolroosjes

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 15 minuten •••

INGREDIENTEN

1 bloemkool

Olijfolie

Gedroogde kruiden:

1 EL korianderblaadjes, 1 EL komijnzaadjes, 1 EL gerookte paprika

RECEPT

Verwarm de oven voor op 200 gr Celsius.

Verwijder de stelen en de groene bladeren van de bloemkool. Hou de bloemkoolroosjes over.

Meng de gedroogde kruiden met wat olijfolie en giet deze mengeling vervolgens over de bloemkoolroosjes. Wrijf goed door elkaar zodat alle stukken ingewreven zijn.

Leg de bloemkoolroosjes op bakpapier op een ovenplaat en rooster gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Heerlijk als aperitiefhapje of als bijgerecht. Of simpelweg als lichte lunch zoals ik deze middag deed.

Groetjes

Lizzy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *