Kefir met haver en walnoten

kefir met haver & walnoot_ontbijkom

Zoals jullie weten ben ik Campina Ambassadrice en ga ik dus regelmatig aan de slag met hun producten.

Geen moeilijke opdracht voor mij. Van jongs-af-aan werden we opgevoed met Campina-melk thuis.

Een vaste waarde waar zowel ikzelf als mijn twee broers aan vasthouden.

Als ik de jongste broer vraagt “welke melk drink jij” krijg je steevast als antwoord “de beste hé” met een grote glimlach op zijn gezicht.

Ik maakte een tijdje geleden de zomerse koekjes en glaasjes met de KEFIR met aardbeien en ging vandaag resoluut voor die met haver & walnoten.

Wauw zeg, wat een frisse smaak!

Bovendien is deze KEFIR van nature een bron van calcium. Dat nemen we dus graag mee.

kefir met haver & walnoot_verpakking

Wist je dat KEFIR afgeleid is van ‘keyif’ wat zoiets betekent als “je goed voelen” ?!?

Ik geef voor de volledigheid de gemiddelde voedingswaarde mee per 100 ml.

Voedingswaarde KEFIR haver & walnoten

INGREDIËNTEN van mijn ontbijt-kommetje

KEFIR haver & walnoten – afwerken met extra verbrokkelde walnoot, gedroogde ananasblokjes en diepgevroren blauwe bessen. Maanzaad en lijnzaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *