Koken onder foodies

Willen we eens samen koken en wat foto’s trekken? Leuke gerechten maken die wat van jouw en wat van mijn keuken weghebben. Wat denk je?

Zo kwam deze nieuwe rubriek tot stand. Een dagje onder foodies doorbrengen. Iets bijleren van elkaar. Zowel wat het koken als het fotograferen betreft. En geef toe, wat je doet met twee, doe je meestal beter hé!

1 keer per maand ga ik een bezoek brengen aan een collega foodblogger. Ik vraag haar/hem wat ze graag zouden koken, enige voorwaarde is, het moet een gerecht zijn dat een combinatie is van zijn/haar keuken en de mijne. Immers de gerechten dienen in beide feeds te passen en uiteraard eten we ze nadien ook op.

Qua fotografie doet ieder zijn stijl, maar dat is nu net het leuke, eenzelfde gerecht gefotografeerd door twee verschillende foodies. Of misschien wil de andere foodie gewoon eens wat nieuwe sfeerbeelden van zijn gerecht? Dat kan ook!

No stress, ‘t is gewoon een gezellig samenzijn en we zien wel hoe de dag verloopt. Zet alvast maar een glaasje klaar zou ik zeggen. I’m on my way!

 

1. Koken onder Foodies – met Sin van Foodbysin

2. Koken onder Foodies – met Stijn en Glen van Stijn’s Kitchen

3. Koken onder Foodies – met Myriam van Hap en Tap

4. Koken onder Foodies – met Veronique van Gattoo_s

5. Koken onder Foodies – met Shana van Shana’s Foodblog

6. Koken onder Foodies – met Roel van Koken op den Berg

Samen Koken

Wil je graag eens koken samen met mij? Dat kan! Stuur een mailtje naar lizzylizzblog@gmail.com en doe me een voorstel: “welk gerecht” zou jij graag koken met mij?