Koude pastasalade met gekookte zalm en italiaanse kruiden

••• recept voor 2 personen •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 15 minuten •••

INGREDIENTEN

Spirelli pasta

Gekookte zalm met italiaanse kruiden

Pijpajuin

Aardbeien

Cocktailsaus

RECEPT

Dit is echt een mega snel recept, gemaakt met keukenrestjes. Ik had namelijk nog een stuk gekookte zalm met italiaanse kruiden liggen. En dacht, ik maak daar een koude pastasalade van.

Kook de spirelli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat nadien de spirelli afkoelen in koud water.

Brokkel de gekookte zalm met italiaanse kruiden in stukken.

Snij de pijpajuin in fijne schijfjes.

Snij de aardbeien in 4 stukken of in schijfjes (zoals je zelf verkiest).

Meng de pasta met de overige ingrediënten, werk af met een lepel cocktailsaus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *