Mascarponeglaasjes met kiwi

••• recept voor 4 glaasjes •••

••• bereiding 10 minuten •••

INGREDIENTEN

120 gr fijne suiker

400 gr mascarpone

200 ml patisserie room

4 kiwi’s

Een handvol ongezouten pistachenoten

RECEPT

Geïnspireerd op een recept van Libelle Lekker.

Vermeng de fijne suiker met de mascarpone.

Schil de kiwi’s en snij in plakjes.

Klop de room op tot slagroom en spatel deze met een houten lepel door het mascarpone mengsel.

Vul de glaasjes met een laag mascarponemengsel en leg vervolgens een laag kiwi schijfjes. Eindig met opnieuw een mascarponelaag en versier de glaasjes met grofgehakte pistachenoten.

Dit dessertje is lekker maar nog niet helemaal zoals ik het zou willen. Ik ga het recept nog wat naar mijn hand zetten en er nog hier en daar iets aan veranderen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *