Meergranen sandwich met kip

Meergranen sandwich met kip

Tegenwoordig heb ik een zwak voor meergranen sandwiches. Er zitten steevast een aantal exemplaren in de diepvries. Voor die momenten dat je niets in huis hebt en toch zin hebt in een lekkere lunch. Ze zijn ook perfect om jouw lunch box voor op ‘t werk mee te vullen. Je kan ze gerust de avond voordien smeren. Alleen opletten met “nattere” ingrediënten, die steek ik vaak apart in een potje en ga ze pas op de sandwich leggen op het moment dat ik die effectief zal opeten.

Een perfecte leftover lunch? Deze meergranen sandwich met kip ontstond op deze manier.

Life’s good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief. Ik bereidde hem als ik aan het thuis werken was. Maar zoals in de intro reeds beschreven, hij past ook perfect in jouw brooddoos om mee te nemen op verplaatsing.

Meergranen sandwich met kip

Recipe by LizzylizzCourse: Brood en sandwichesCuisine: Lunch
Personen

2

personen

Life’s good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief.

INGREDIËNTEN

  • 2 meergranen sandwiches

  • Potje hummus – overschot van kip aan ‘t spit – salade – olijven in groene pesto

BEREIDINGSWIJZE

  • Besmeer de sandwich met de hummus.
  • Leg er de blaadjes sla en de stukjes kip op.
  • Werk af met de olijven en de groene pesto.

Kanttekening

  • Laat het je smaken, Lizzy

Laat hier een snelle reactie achter.