Mini Pizza’s

Je kent het wel hé, zo van die drukke dagen waar je holt van hier naar daar. Op zo’n momenten is het dan ook heel verleidelijk voor mij om ofwel een maaltijd over te slaan ofwel te grijpen naar iets ongezond. Afhalen is vaak ook een oplossing.

Meer en meer probeer ik die voorraadkast van ons “à jour” te houden zodoende ik altijd van alles in huis heb om zelf “snelle” hapjes te maken.

Zo toverde ik gisterenavond in een mum van tijd deze mini-pizza’s op tafel.

Met kant-en-klaar mini pizzadeeg, wat tomatenbasis voor pizza, wat schijfjes champignons en vooral… kaas ! Ik combineerde nog een restje burrata met een speciale 3-kazen-mix voor pizza.

Pizzakruiden, check, die heb ik ook in huis. Jij niet? Ga dan voor een mengeling van gedroogde basilicum, oregano en tijm bijvoorbeeld. Deze passen prima bij de tomatenbasis.

 Zoals jullie weten ben ik Mill&Mortar Ambassador.

Zij brengen biologische specerijen afkomstig van ecologische forest gardens uit Sri Lanka. Ze werken er samen met kleinschalige landbouw-coöperatieven waardoor iedereen in deze korte keten een eerlijk deel krijgt. Bovendien bevatten de blends geen toevoegingen van zout of suiker om de prijs te drukken.

Ga maar eens een kijkje nemen op de GoodFoodShop.
Wil je deze kruiden/specerijen graag uittesten? Aarzel dan niet jouw bestelling te plaatsen en gebruik te maken van mijn kortingscode LIZZYLIZZBLOG10.
Deze levert je 10% korting op.