Omelet met mini-tomaten, zoete ajuin, beenham, zwarte peper en verse oregano

••• recept voor 2 personen •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 10 minuten •••

INGREDIENTEN

3 eieren waarvan 2 volledig gebruikt worden en 1 alleen het eigeel

Beetje halfvolle melk

Een tiental mini-tomaten

1/2 zoete ajuin

1 sneetje beenham

Zwarte peper en zout

Verse oregano

1 EL olijfolie

RECEPT

Snij de mini-tomaten in 4 en verwijder de pitjes.

Schil de zoete ajuin en versnipper deze in fijne reepjes.

Snij ook de beenham in fijne reepjes.

Breek de eieren en kluts de 3 eigelen met 2 eiwitten en een scheutje melk. Kruid met peper en zout.

Verwarm de olijfolie op een zacht vuur. Stoof de ajuin zachtjes aan. Voeg de mini-tomaten en de beenham toe. Tenslotte de geklutste eieren er bij.

Als afwerking, net voor het serveren, nog wat zwarte peper er over en de verse oregano.

Een ideale lunch nee?

Liefs,

Lizzy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *