Goeie kwalitatieve producten gebruiken en de juiste smaakcombinaties weten te vinden, daar gaat het hem meestal om. Ik maakte een ragout van Mechelse koekoek. Neem snel een kijkje welke smaken ik er aan toevoegde.
Nieuwste berichten
Wentelteefjes van pistolet
Een overschot pistolets van de zondag morgen? Gedaan met het wegsmijten van die slappe exemplaren. Gebruik ze om op maandagmorgen wentelteefjes te maken. You won’t regret it!
Lasagne
Ovenschotels, ze zijn het ideale comfortfood op koude dagen. Ze smaken overheerlijk en ze toveren een glimlach op je gezicht. Je zit gezellig aan tafel, je geniet van de smaken, je wordt er gewoon gelukkig van! Ontdek hier mijn recept van de klassieke lasagne.
Stoofpotje van konijn
Een heerlijk stoofpotje van konijn. Een mooi gerecht om de Week van het Konijn mee af te sluiten. Lees hier hoe ik dit stoofpotje op smaak bracht!
Pastinaaksoep met truffelolie, croutons en waterkers
Seizoensgebonden koken das dus soep maken van pastinaak. Deze is hier al vele keren op tafel gekomen, maar dit keer gaf ik er een luxueuze touch aan. Afwerken met truffelolie, croutons en waterkers. Aan tafel!
Tomatensoep met girasoli
Ik vind gevulde pasta ideaal om je zelfgemaakte soep mee te pimpen. Niet alleen oogt het mooi, het zorgt er ook voor dat je een gevulde lunch voorschotelt en ruim voldoende hebt gegeten. Ik combineerde de girasoli met gorgonzola en walnoten met een lekkere tomatensoep.
Granola met verse kaas en bananen compote
Niets beter dan een maandag te starten met huisgemaakte granola. Ik bak deze in de pan, niet in de oven. Serveren deed ik vandaag met verse kaas (0% vet) en bananen compote. Heerlijk!
Driekoningentaart
Een driekoningentaart met een lekker smeuïge frangipane binnenin, die komt hier elk jaar op 6 januari op tafel. Ik gaf een kwinkslag aan het originele recept en voegde rozijnen toe. De taart werd geproefd en gesmaakt. Benieuwd wat jij er van gaat vinden!
Parelcouscous spelt met langoustine staarten en champagnesaus
Geen zin in de klassieke fondue of gourmet op Oudejaarsavond? Wil je toch nóg een feestelijk gerecht op tafel toveren? Ga dan voor deze parelcouscous spelt met langoustine staarten en champagnesaus. Smakelijk!
B en B Scheldekant
Een pareltje van een B&B gelegen in de Vlaamse Ardennen. Je wordt warm ontvangen met de glimlach, de gezelligheid krijg je er gratis bij en het eten was heerlijk. Wat hebben we genoten. Zeker een adresje dat het waard is een bezoekje te brengen in 2023! Noteren maar: B&B Scheldekant bij Wout en Elke.