Pilaf met jonge spinazieblaadjes en feta

••• recept voor 2 personen •••

••• (voor)bereiding 15 minuten •••

INGREDIËNTEN

150 gr langkorrelrijst

1 sjalot

Olijfolie

250 ml kippebouillon

Handvol spinazieblaadjes

Handvol verbrokkelde feta

Handvol geroosterde uitjes

Zwarte peper

RECEPT

Schil de sjalot en snipper hem fijn.

Verwarm de olijfolie op een zacht vuur en stoof de sjalot aan. Voeg de rijst toe en roer enkele malen om met een houten lepel. Blus met de kippebouillon. Laat 15 minuten sudderen.

Net voor het einde voeg je de spinazie toe en roer je deze er onder.

Schep op en werk af met verbrokkelde feta en geroosterde uitjes. Kruid met zwarte peper.

Smakelijk,

Lizzy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *