Prei-gehakt schotel

••• recept voor 4 personen •••

••• voorbereiding 10 minuten, bereiding 20 minuten •••

INGREDIENTEN

Olijfolie

400 gr kalfsgehakt

Pijpajuin

Gedroogde dragon

Citroenpeper

1 EL mosterd met zaadjes

2 preistengels

200 ml culinaire room

150 gr geraspte kaas

RECEPT

Verwarm de oven voor op 180 gr Celsius.

Snij de pijpajuin in fijne ringen. Meng deze tesamen met de mosterd onder het gehakt. Kruid met citroenpeper en gedroogde dragon.

Stoof wat olijfolie aan op een zacht vuurtje en bak er het gehakt in aan. Haal van het vuur en beleg de bodem van een ovenschaal met het gehakt.

Snij de preistengels in fijne reepjes. Verhit wat olijfolie en stoof er zachtjes de prei in aan. Voeg de culinaire room toe en laat wat pruttelen. Haal vervolgens van het vuur en giet het preimengsel bovenop het gehakt. Werk af met de geraspte kaas.

Deze schotel mag 20 minuten de oven in, totdat je een mooi kaaskorstje hebt. Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *