Quatre-quarts cake

••• recept voor 8 personen •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 50 minuten •••

INGREDIËNTEN

250 gr zelfrijzende bloem (Imperial Baking)

250 gr suiker (Tiense suiker)

250 gr boter (Solo Patisserie)

4 eieren

1 zakje vanillesuiker

RECEPT

Verwarm de oven voor op 170 gr Celsius.

Zeef de bloem twee maal fijn.

Smelt de boter op een zacht vuur.

Breek de eieren en meng met de vanillesuiker en de gewone suiker. Ik gebruik hiervoor de keukenrobot.

Voeg de gesmolten boter toe en vervolgens de gezeefde bloem er voorzichtig onder spatelen.

Beboter een cakevorm en bestuif met wat extra bloem.

Giet het cakemengsel in de vorm en zet in de oven. De baktijd van de cake hangt af van je oven. In mijn geval liet ik hem 50 minuten in de oven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *