Risotto met morilles

••• recept voor 2 personen •••

••• bereiding 30 minuten •••

INGREDIENTEN

Een handvol morilles

125gr risottorijst

200ml groentebouillon

1 sjalot

Olijfolie

Klontje boter

Parmezaan

RECEPT

Stoof de fijngesnipperde sjalot zachtjes aan in de olijfolie.

Voeg vervolgens de risotto rijst toe en roer enkele malen om met een houten lepel, tot de rijst glazig wordt.

En nu begint het werk… Voeg telkens een pollepel groentebouillon toe en laat die telkens zachtjes inkoken. Je herhaalt dit tot je geen bouillon meer hebt. Bij de voorlaatste pollepel bouillon voeg je ook de morilles toe en laat je ze mee pruttelen.

Wanneer alle bouillon is ingekookt en je een smeuïge risotto hebt, haal je de pan van het vuur, voeg je het klontje boter en de parmezaan toe en roer je nogmaals een aantal keer met de houten lepel. Dinner is ready!

Hier geserveerd met lamskoteletjes en gestoomde broccoli, smakelijk x

683A775A-6452-4278-8C07-8B65D1D54CDD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *