Scampis Curry Mango

••• recept voor 2 personen •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 20 minuten •••

INGREDIENTEN

Verse scampi’s

1 sjalot

1 verse mango

2 EL curry-mango poeder

250 ml culinaire room

Olijfolie

Peper

RECEPT

Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

Schil de sjalot en snipper deze fijn.

Snij de mango open en verwijder het vruchtvlees. Snij het in fijne blokjes.

Stoof de sjalot zachtjes aan in de olijfolie.

Voeg de verse mango blokjes toe en roer enkele malen om met een houten lepel.

Doe het curry-mango poeder er bij. Roer opnieuw enkele malen om.

Voeg vervolgens de culinaire room toe en laat de saus indikken tot je de gewenste sausdikte bekomt.

Ik laat deze een 20-tal minuten sudderen en net voor het einde (zo’n 5 minuten er voor) laat ik de scampi’s meepruttelen.

Afwerken met peper. Hier hebben we er fijne spaghetti bij gegeten. Lekkere combinatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *