Snelle hap (Aziatische toets)

••• recept voor 2 personen •••

••• (voor)bereiding 5 minuten, bereiding 20 minuten •••

Druk in de weer geweest vandaag om al het papierwerk in orde te brengen. Missie geslaagd! Deze avond kozen we voor een snelle hap, eentje met een Aziatische toets.

Als Mill&Mortar Ambassadeur heb ik het geluk dat ik dagelijks gebruik kan maken van hun kruiden. Ik ging hier aan het werk met hun Five Spice kruiden. Deze bevatten de 5 smaken van de Chinese keuken: zoet, zuur, bitter, pittig en zout. De kern bestaat uit venkelzaad en anijs, dat wordt versterkt door kruidnagel, kaneel en koriander.

Wil jij graag deze kruiden uittesten? Gebruik gerust mijn code Lizzylizzblog10 en je hebt 10% korting op al je aankopen.

 

INGREDIËNTEN

Kippeboutjes

Five Spice kruiden (Mill&Mortar)

Zakje basmati rijst

Seroendeng (kokos & pinda’s)

 

RECEPT

Verwarm de oven voor op 200 gr Celsius.

Besmeer de kippeboutjes met olijfolie en kruid met de Five Spice kruiden. Ze mogen 20 minuten in de voorverwarmde oven tot ze een lekker krokante korst hebben.

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Serveer met het Seroendeng mengsel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *