Spaghetti met een tijm-roomsaus

••• recept voor 2 personen •••

••• voorbereidingen 5 minuten, bereiding 20 minuten •••

INGREDIENTEN

Spaghetti

Olijfolie

1 sjalot

1 bakje champignons

125 ml witte wijn

200 ml room

Gedroogde tijm

RECEPT

Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.

Pel de sjalot en snipper hem fijn.

Borstel de champignons schoon, snij de steel er af en snij vervolgens de champignons in fijne sneetjes.

Verhit wat olijfolie in een braadpan. Stoof de fijngesnipperde sjalot zachtjes aan en voeg vervolgens de schijfjes champignons toe. Roer enkele malen om met een houten lepel. Blus met de witte wijn en laat deze inkoken.

Op een apart vuur doe je hetzelfde met de room. Laat deze inkoken en voeg nadien toe aan het champignonmengsel. Werk af door gedroogde tijm toe te voegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *