Twix Chocopasta

••• recept voor 4 potjes chocopasta •••

••• bereiding 10 minuten •••

INGREDIËNTEN

200 ml culinaire room

200 gr suiker (Tiense Suiker)

200 gr melkchocolade (Callebaut Milk Callets N 823)

100 gr boter

Een handvol bresilienne nootjes

RECEPT

Laat de room samen met de suiker smelten op een laag vuur. Roer af en toe om met een houten lepel.

Eens volledig gesmolten en wanneer het net begint te pruttelen, haal je de pan van het vuur en voeg je de chocoladedruppels al roerend toe.

Wanneer de chocolade volledig is opgenomen, voeg je de in klontjes gesneden boter toe en zet je de pan terug even op het vuur. Roer tot je een mooi geheel hebt. Haal van het vuur en roer er de bresilienne nootjes onder.

Een nacht laten afkoelen in de frigo en de morgen nadien heb je heerlijke zelfgemaakte choco, doet je denken aan een Twix.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *