Vis kommetje

Vis kommetje

Verse vis mmm! Daar kan ik zo van genieten. Dit verrukkelijk kommetje kan velen bekoren volgens mij. Tenminste als je van vis houdt 😜

Boodschappenlijstje

Olijfolie – 1 sjalot – 1 preiwit – 1 witte selder – 4 wortels (2 in schijfjes gesneden en 2 die je in hun geheel houdt) – 4 krieltjes (geschild en in 2 gesneden)

Visfond – citroensap – flesje lichte culinaire room (Campina)

Stukje kabeljauwfilet – zamlfilet – enkele gamba’s

Verse oregano – tijm – laurierblad – peper en zout

Recept

Stoof de fijngesnipperde sjalot, prei, selder, de wortelschijfjes en de krieltjes zachtjes aan in olijfolie.

Voeg de fond en verse oregano/tijm/laurierblad toe. Besprenkel met citroensap en laat 15 minuten pruttelen. Voeg de 2 hele wortels toe en laat deze mee sudderen.

Aan het einde mogen de room, de in stukken gesneden vis en de gamba’s er bij. Afkruiden met peper en zout. Nog een 5-tal minuten op het vuur laten staan en vervolgens serveren met wat extra verse oregano.

Vis kommetje

Laat hier een snelle reactie achter.