Lizzylizzblog

Volle kaas met krieken op siroop en gepofte spelt

Jullie kennen me hé, ik ben een echte boterhammen-met-choco madame maar ik moet toegeven, voor deze ontbijtkom mag je me gerust ook wakker maken hoor!

Hij is samengesteld uit volle kaas (die is echt héérlijk!) en gepofte spelt die ik zelf bereidde. Ik maakte de gepofte spelt in de pan en voegde sesam/chia zaadjes, kokosvlokken en kokosolie toe. Alles mooi onder elkaar mengen, afwerken met bruine rozijnen en vooral goed laten afkoelen. Drietal weken houdbaar in een afgesloten pot. Altijd handig om in huis te hebben, voor die ochtenden waar het snel moet gaan.

Ik voeg geen recept toe, want eerlijk, ik woog de verschillende ingrediënten niet af en deed het op het gevoel. Ik mengde de volle kaas met krieken op siroop die ik kant-en-klaar kocht. Ik zei het toch al, dit is een lekkere ontbijtkom die in 1-2-3 op tafel staat en waarmee je de dag sterk start 😉

Met de volle verse kaas van Campina