Warme fruitsalade met salted caramel

••• recept voor 2 ontbijtkommen •••

••• voorbereiding 5 minuten, bereiding 10 minuten •••

INGREDIËNTEN

1 granny smith appel

1 trosje blauwe druiven (pitloos)

1 banaan

Een handvol grof gesneden walnoten en pecannoten

Een handvol crispearls salted caramel (Callebaut)

Wat geraspte kokosvlokken

RECEPT

Ik baseerde me op het recept van warme fruitsalade met chocolade van Elien’s Cuisine

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in partjes.

Verwijder de schil van de banaan en snij deze in schijfjes.

Was de druiven en snij ze doormidden.

Meng het fruit in een ovenschaal.

Verdeel er de grofgehakte noten over.

Strooi er de crispearls salted caramel bolletjes en de geraspte kokosvlokken over.

Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven en je hebt een heerlijke warme fruitsalade.

Ik serveerde ze in een ontbijtkom met een grote lepel Griekse yoghurt. Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *