Lizzylizzblog

Wentelteefjes van pistolet

Een overschot pistolets van de zondag morgen? Gedaan met het wegsmijten van die slappe exemplaren. Gebruik ze om op maandagmorgen wentelteefjes te maken. You won’t regret it, die wentelteefjes zijn gewoon super lekker. En drink er maar een goeie kop chocomelk bij. Die gaat heel goed samen met de in de pan gebakken pistolets.

Wentelteefjes van pistolet

Course: OntbijtCuisine: Gebak en koekjes
Personen

2

personen

Een overschot pistolets van de zondag morgen? Gedaan met het wegsmijten van die slappe exemplaren. Gebruik ze om op maandagmorgen wentelteefjes te maken.

IngrediËNTEN

  • overgebleven pistolets (wij hadden 3 stuks liggen) – goeie boter

  • 2 eieren, 75 ml gecondenseerde melk, 150 ml halfvolle melk, een snuifje kaneel

  • Afwerking: choco, karamelchocoladekrullen

BEREIDINGSWIJZE

  • Snij de pistolets in 2.
  • Doe de eieren samen met de gecondenseerde en de halfvolle melk in een kom. Doe er het snuifje kaneel bij en mix met een handmixer tot een egale mengeling.
  • Smelt de boter in de pan. Dompel elke pistolethelft, langs beide kanten, in de mengeling en leg ze vervolgens in de pan. Bak mooi goudbruin.
  • Serveer met choco en daar bovenop karamelchocoladekrullen.

KANTTEKENING

  • Gerecht ontworpen voor Campina (samenwerking)