Witloofsalade met frambozen en walnotendressing

••• recept voor 2 personen •••

••• (voor)bereiding 10 minuten •••

INGREDIENTEN

Hoeveelheden hangen af of je het als hoofd- of bijgerecht serveert.

Ik ging voor een bijgerecht, aangezien het geserveerd werd met een varkenskotelet.

2 witloofstroken

Pijpajuin

Een handvol frambozen

3 EL walnootolie

1 EL witte wijnazijn

Verbrokkelde walnoten

Zwarte peper

RECEPT

Snij de witloofstroken in 4 delen en vervolgens in fijne reepjes of blokjes.

Snij de pijpajuin in fijne ringetjes.

Snij de frambozen in 4 stukjes.

Bereid de walnotendressing door de olie te mengen met de azijn. Afkruiden met peper.

Serveer op een bord: fijngesneden witloof met de pijpajuinringetjes en de framboosstukjes. De verbrokkelde walnoten er boven op. En overgieten met de walnotendressing. Afwerken met de pepermolen.

Smakelijk x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *