Selecteer een pagina

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vers uit de keuken

Recente recepten

Gehaktbrood

Gehaktbrood

Van de keuze van het vlees tot de geheime ingrediënten en de juiste kooktechnieken, iedereen heeft zijn of haar manier om gehaktbrood te bereiden. Ik geef je alvast mijn handige tips mee om een lekker sappig, krokant gehaktbrood te serveren. Trek je keukenschort alvast maar aan!
Risotto met bospaddenstoelen

Risotto met bospaddenstoelen

Puur genot, een lekker smeuïge risotto, zo hebben we het graag. Afwerken doen we met een mengeling van bospaddenstoelen, uiteraard Parmezaanse kaas en pompoenpitten voor een heerlijke bite. Goeie combi hoor, ook eens proberen? Hoe maak je risotto? SOFFRITO :...

In mosterd gemarineerde lamskoteletjes met  romige currysaus

In mosterd gemarineerde lamskoteletjes met romige currysaus

Tijd om het hoofdgerecht te onthullen. Op Kerstavond worden dat lamskoteletjes. Ik liet ze eerst een aantal uren trekken in een marinade op basis van zoete witte wijn en mosterd. Deze marinade geeft de lamskoteletjes een frisse smaak. Serveren kan je met de...

Hartige wafels

Hartige wafels

Ik maakte samen met Shana van Shana’s foodblog deze hartige wafels. Ik zou er eerlijk gezegd nooit aan gedacht hebben, maar ik moet zeggen dat ik deze wafels een zeer goed idee vind. Je werkt met bladerdeegvellen en bereidt niet zelf het deeg. Dus qua tijd heb je hier...

Sabayon met fruit uit de oven

Sabayon met fruit uit de oven

Sabayon, dat ken je wel hé. Naast Dame Blanche en het kaasplankje, steevast een dessert dat ik kies als ik het op de kaart zie staan in een restaurant. Het is afkomstig uit Italië en wordt gemaakt op basis van geklopte eierdooiers, suiker en een alcoholische drank,...

Favoriet van het moment

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

No results found.
Lizzylizzblog

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 68 andere abonnees

Hoogstraten aardbeien

Lizzy’s Hotspot in de kijker

Hoogstraten

Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.

Hoogstraten aardbeien
Hoogstraten aardbeien
Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy