Ik maakte samen met Shana van Shana’s foodblog deze hartige wafels. Ik zou er eerlijk gezegd nooit aan gedacht hebben, maar ik moet zeggen dat ik deze wafels een zeer goed idee vind. Je werkt met bladerdeegvellen en bereidt niet zelf het deeg. Dus qua tijd heb je hier al serieus wat mee uitgespaard. En qua smaak kan je jouw fantasie laten werken en zelf die combinaties samenstellen die jij graag lust. Benieuwd naar jullie ideetjes: aarzel niet deze met mij te delen. Je kan dat doen door een reactie onder deze post na te laten.
Hartige wafels
Course: Lunch4
stuksDeze eenvoudige hartige wafels maakte ik samen met Shana. Ze zijn lekker, super snel klaar en dé perfecte snack om gezellig bij te kletsen en te genieten van je lunch. Benieuwd of jij ze ook eens gaat maken…
INGREDIËNTEN
2 vellen bladerdeeg (kant-en-klaar)
Een potje groene pesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
1 bol mozzarella en 4 sneetjes parmaham
Afwerking: verse basilicum en balsamico crème
BEREIDINGSWIJZE
- Rol de vellen bladerdeeg open en steek er 8 rondjes uit.
- Besmeer 4 rondjes met groene pesto en leg er een sneetje parmaham bij. Gebruik nu de overige 4 rondjes om elk rondje dicht te drukken. De randjes duw ik extra dicht door met een vork streepjes in te duwen.
- Bak de wafels in het wafelijzer.
- Serveer met wat mozzarella bovenop en balsamico crème. Versieren deden we met verse basilicum blaadjes.
0 reacties