Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Hartige wafels

door | 27 november 2021 | Lunch

Het hele jaar door
Deze eenvoudige hartige wafels maakte ik samen met Shana voor de rubriek Koken onder Foodies. Ze zijn lekker, super snel klaar en dé perfecte snack om gezellig bij te kletsen en te genieten van je lunch. Benieuwd of jij ze ook eens gaat maken...
Lizzylizzblog

Ik maakte samen met Shana van Shana’s foodblog deze hartige wafels. Ik zou er eerlijk gezegd nooit aan gedacht hebben, maar ik moet zeggen dat ik deze wafels een zeer goed idee vind. Je werkt met bladerdeegvellen en bereidt niet zelf het deeg. Dus qua tijd heb je hier al serieus wat mee uitgespaard. En qua smaak kan je jouw fantasie laten werken en zelf die combinaties samenstellen die jij graag lust. Benieuwd naar jullie ideetjes: aarzel niet deze met mij te delen. Je kan dat doen door een reactie onder deze post na te laten.

Hartige wafels

Recipe by LizzylizzCourse: Lunch
Stuks

4

stuks

Deze eenvoudige hartige wafels maakte ik samen met Shana. Ze zijn lekker, super snel klaar en dé perfecte snack om gezellig bij te kletsen en te genieten van je lunch. Benieuwd of jij ze ook eens gaat maken…

INGREDIËNTEN

  • 2 vellen bladerdeeg (kant-en-klaar)

  • Een potje groene pesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)

  • 1 bol mozzarella en 4 sneetjes parmaham

  • Afwerking: verse basilicum en balsamico crème

BEREIDINGSWIJZE

  • Rol de vellen bladerdeeg open en steek er 8 rondjes uit.
  • Besmeer 4 rondjes met groene pesto en leg er een sneetje parmaham bij. Gebruik nu de overige 4 rondjes om elk rondje dicht te drukken. De randjes duw ik extra dicht door met een vork streepjes in te duwen.
  • Bak de wafels in het wafelijzer.
  • Serveer met wat mozzarella bovenop en balsamico crème. Versieren deden we met verse basilicum blaadjes.

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 84 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus

    Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus

    Witte wijnsaus is een licht gebonden saus op basis van witte wijn en visfond. Je kan er eindeloos mee variëren. Enerzijds door deze klassieke witte wijnsaus te serveren bij verschillende vis, schaal- en schelpdier gerechten. Anderzijds door met de ingrediënten van...

    Roodeberg Rosé

    Roodeberg Rosé

    Wie zomer en zon zegt, die zegt ook "een glaasje rosé". Want dat is een niet te missen combinatie. Het warme weer en de frisse smaak van een goed glas rosé wijn, daar zou een mens alles voor doen. Alé ik dan toch. Maar dan wel een lekkere rosé. Eentje met smaak en een...

    Huisgemaakte granola

    Huisgemaakte granola

    Stel me de vraag tien jaar geleden of ik ooit aan huisgemaakte granola zou beginnen en ik antwoordde toen steevast: "nee jong, geef mij maar een traditionele boterham bij het ontbijt". Stel me de vraag vandaag of ik ooit aan huisgemaakte granola zou beginnen en ik...

    Zalm op de BBQ

    Zalm op de BBQ

    Eindelijk zijn die zomerse dagen aangebroken en kunnen we de BBQ aansteken. Niets zaliger dan nieuwe gerechten uittesten waaronder deze zalm op de BBQ. Eigenlijk is koken op de BBQ zó eenvoudig en bovendien heb je weinig afwas. Wel wat kuiswerk om de BBQ terug proper...