Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Hartige wafels

door | 27 november 2021 | Lunch

Het hele jaar door
Deze eenvoudige hartige wafels maakte ik samen met Shana voor de rubriek Koken onder Foodies. Ze zijn lekker, super snel klaar en dé perfecte snack om gezellig bij te kletsen en te genieten van je lunch. Benieuwd of jij ze ook eens gaat maken...
Lizzylizzblog

Ik maakte samen met Shana van Shana’s foodblog deze hartige wafels. Ik zou er eerlijk gezegd nooit aan gedacht hebben, maar ik moet zeggen dat ik deze wafels een zeer goed idee vind. Je werkt met bladerdeegvellen en bereidt niet zelf het deeg. Dus qua tijd heb je hier al serieus wat mee uitgespaard. En qua smaak kan je jouw fantasie laten werken en zelf die combinaties samenstellen die jij graag lust. Benieuwd naar jullie ideetjes: aarzel niet deze met mij te delen. Je kan dat doen door een reactie onder deze post na te laten.

Hartige wafels

Recipe by LizzylizzCourse: Lunch
Stuks

4

stuks

Deze eenvoudige hartige wafels maakte ik samen met Shana. Ze zijn lekker, super snel klaar en dé perfecte snack om gezellig bij te kletsen en te genieten van je lunch. Benieuwd of jij ze ook eens gaat maken…

INGREDIËNTEN

  • 2 vellen bladerdeeg (kant-en-klaar)

  • Een potje groene pesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)

  • 1 bol mozzarella en 4 sneetjes parmaham

  • Afwerking: verse basilicum en balsamico crème

BEREIDINGSWIJZE

  • Rol de vellen bladerdeeg open en steek er 8 rondjes uit.
  • Besmeer 4 rondjes met groene pesto en leg er een sneetje parmaham bij. Gebruik nu de overige 4 rondjes om elk rondje dicht te drukken. De randjes duw ik extra dicht door met een vork streepjes in te duwen.
  • Bak de wafels in het wafelijzer.
  • Serveer met wat mozzarella bovenop en balsamico crème. Versieren deden we met verse basilicum blaadjes.

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 82 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Tomaat-Burrata

    Tomaat-Burrata

    We kennen allemaal de combinatie tomaat-mozzarella, maar ik wil jullie vandaag een variant "next level" voorstellen: tomaat-burrata. Kaas is toch kaas hoor ik je denken. En dan zeker als het over Italiaanse kaas gaat. Awel nee. Er zijn wel degelijk verschilpunten...

    Lemoncurd zandtaartjes

    Lemoncurd zandtaartjes

    Deze foodie hier kreeg deze week een hele karton zachtfruit en snackgroenten van Hoogstraten aan huis geleverd en werd uitgedaagd om met de Hoogstraten Belgische Blauwe Bessen aan de slag te gaan. Dat moet je mij uiteraard geen twee keer zeggen. Deze Lemoncurd...

    Witloof-Kip Ovenschotel

    Witloof-Kip Ovenschotel

    Je hoort er iedereen over klagen en het is toch ook echt niet meer normaal hoor. Dat weer van tegenwoordig vraagt om een hartverwarmende ovenschotel. Sorry geen zomerse salades hier voorlopig. Wel een witloof-kip ovenschotel met een lekker romig sausje op basis van...

    Béarnaisesaus

    Béarnaisesaus

    Geef toe, wat smaakt beter dan een zelfgemaakte béarnaisesaus? Is ze moeilijk te maken? Neen eigenlijk niet. Met een beperkt aantal ingrediënten maak je deze heerlijke saus op basis van verse dragon. Het enige moeilijke eraan is het feit dat je met de "temperatuur"...