Recepten
Creatief bakken met je wafelijzer: 8 eenvoudige gerechten
Ontdek de veelzijdigheid van je wafelijzer: naast heerlijke wafels, kan je er ook hartige snacks en zoete lekkernijen mee bakken. Op voorwaarde dat je de juiste bakplaten in huis hebt natuurlijk.
Le Grand Noir Les Réserves (wit)
Een zeer geurige wijn met een romige textuur, tonen van appel en limoen en een mooi vleugje bloemengeur. Deze Le Grand Noir Les Réserves Blanc past perfect bij een stukje Iberico Pata Negra ham.
Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus
Bij Lizzy zit je aan het juiste adres als het over “goeie” sauzen gaat. Deze witte wijnsaus kan je serveren bij heel wat gerechten, ik koos voor Sint Jacobsnootjes. Ontdek hier de smaken van dit bord.
Roodeberg Rosé
Een glaasje Roodeberg rosé en gegrilde gamba’s op de BBQ. Het ultieme zomerse aperitief moment bij uitstek.
Huisgemaakte granola
Niets beter dan eigen huisgemaakte granola. En het is bovendien goedkoper dan de kant-en-klare versies die je in de winkel koopt. Das een win-win situatie, nee?
Zalm op de BBQ
Nieuwe BBQ gerechten uittesten op mooie zomeravonden, dat kunnen wij. Een lekker stukje zalm op de BBQ, meer moet dat niet zijn. Lees hier hoe onze dag er uitzag.
Cheesecake glaasjes
Cheesecake maar dan anders: in een glaasje. De bodem is een klassieker van speculoos en gesmolten roomboter. De middelste laag is een combinatie van verse kaas (vol) en volle room. En afwerken doen met met kersencoulis, kersen en citroentijm.
Gent Jazz
Mooie podia, mooie mensen, een gezellige sfeer en toffe eet/drink standjes. Dit festival heeft mijn angst doen overwinnen en heeft me toegelaten niet één, maar wel twee keer te genieten van een geweldige avond. Want ja, na mijn avond in de publiekszone bracht ik nog een avond door in de vip zone van Gent Jazz.
Tomaat-Burrata
Tomaat-burrata als hapje of als voorgerecht. Tijdens een lunch of als bijgerecht tijdens een BBQ. Dat is smullen geblazen. Het brengt je helemaal in Italiaanse sferen. Nu nog die zon en we zijn weer gelukkig!