Selecteer een pagina

Recepten

Cheesecake glaasjes

Cheesecake glaasjes

Cheesecake maar dan anders: in een glaasje. De bodem is een klassieker van speculoos en gesmolten roomboter. De middelste laag is een combinatie van verse kaas (vol) en volle room. En afwerken doen met met kersencoulis, kersen en citroentijm.

Lees meer
Gent Jazz

Gent Jazz

Mooie podia, mooie mensen, een gezellige sfeer en toffe eet/drink standjes. Dit festival heeft mijn angst doen overwinnen en heeft me toegelaten niet één, maar wel twee keer te genieten van een geweldige avond. Want ja, na mijn avond in de publiekszone bracht ik nog een avond door in de vip zone van Gent Jazz.

Lees meer
Tomaat-Burrata

Tomaat-Burrata

Tomaat-burrata als hapje of als voorgerecht. Tijdens een lunch of als bijgerecht tijdens een BBQ. Dat is smullen geblazen. Het brengt je helemaal in Italiaanse sferen. Nu nog die zon en we zijn weer gelukkig!

Lees meer
Cruysem mousserende wijnen

Cruysem mousserende wijnen

De mousserende wijnen 2024 van het wijndomein Cruysem zijn er. Het degustatieweekend zit er op. Tijd om het zomer terras uit te stallen. Check hier wanneer je kan langsgaan.

Lees meer
Roodeberg Black (rood)

Roodeberg Black (rood)

Jullie weten dat ik sinds korte tijd Ambassadeur ben voor Schenk. Wel… ik ben Ambassadeur van niet één, maar wel van twee wijnsoorten die zij promoten. Naast de Le Grand Noir wijnen zal ik dus ook de Roodeberg wijnen in de kijker zetten. Vandaag start ik met de Roodeberg Black, mijn favoriet uit de gehele Roodeberg collectie.

Lees meer
Lemoncurd zandtaartjes

Lemoncurd zandtaartjes

Kleine zandtaartjes gevuld met homemade Lemoncurd en afgewerkt met Hoogstraten Blauwe Bessen, poedersuiker en de bloempjes/blaadjes van dropplant. Dat is genieten!

Lees meer
Witloof-Kip Ovenschotel

Witloof-Kip Ovenschotel

Als ik kies voor een ovenschotel gerecht, is het vaak óf een tomatensaus óf een romige saus waar ik voor ga. De combinatie witloof en kip deed me de richting van een romige saus kiezen: eentje waaraan ik sjalot, mosterd en een handvol verse tuinkruiden toevoeg. Ik nam wat voorradig was in mijn kruidentuin en ging aan de slag.

Lees meer
Le Grand Noir Viognier (wit)

Le Grand Noir Viognier (wit)

Of ik mijn voorliefde voor Le Grand Noir wijnen met jullie wil delen? Dat zal wel zijn. Vandaag stel ik jullie de witte Le Grand Noir Viognier wijn voor. Mijn absolute favoriet als het op witte Le Grand Noir wijn aankomt.

Lees meer
Ontdekking van de Elzas

Ontdekking van de Elzas

Arthur Metz viert zijn 120ste verjaardag en ik mocht meevieren. Ik werd uitgenodigd op een unieke degustatie in ‘t Krekelhof in Gooik. Lees er hier alles over!

Lees meer