Selecteer een pagina

Samenwerken

Op zoek naar de perfecte mix van culinaire creativiteit en visuele verleiding? Met mijn expertise in receptontwikkeling en op maat gemaakte foodfoto’s, kan ik jouw business naar nieuwe culinaire hoogtes brengen. Klik op “samenwerken met Lizzy” en laten we beginnen aan een smakelijke reis naar succes!

Gehaktbrood

Mijn blogposts bevatten niet alleen smakelijke receptfiches en betoverende teksten, maar ook linkjes naar de websites van partners en prachtige foto’s die het water in de mond doen lopen.

Door samen te werken kunnen we jouw content naadloos integreren met mijn sociale mediakanalen (Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok) waardoor je een breder publiek bereikt en je merk versterkt. Laat mij je helpen om jouw culinaire visie tot leven te brengen en je te onderscheiden in de wereld van food en lifestyle. Ontdek de magie van samenwerken met Lizzy!

Eerdere samenwerkingen

Campina
Elektro Van Assche
Schenk Benelux
Maisons du monde

Lizzylizzblog brengt de wereld van Campina op smaakvolle wijze tot leven. Haar creativiteit en enthousiasme maken deze samenwerking niet alleen heerlijk, maar ook uiterst aangenaam.

Jr. Brand Manager Campina

Het was altijd superfijn samenwerken met Liesbeth, die via haar verschillende gerechtjes de Paas- en Kerstcollecties van Maisons du Monde telkens prachtig tot hun recht liet komen. Haar passie, voortdurende inzet en detailwerk zijn opmerkelijke kwaliteiten die onze samenwerking telkens tot een hoger niveau getild hebben.

Een echte aanrader dus!

Former Marketing Project Manager Belgium & The Netherlands bij Maisons du Monde

Brioche bollen

Brioche bollen

Als één van je collega Foodies een nieuw kook- en bakboek uitbrengt, dan moet ik daar uiteraard iets uit maken. Het lot besliste en het werd de briochetoast deluxe. Een tijdje geleden mocht ik het nieuwste kook- en bakboek "Easy & Speedy" van Bart @roeckiesworld...

3x aardbeien dessertjes

3x aardbeien dessertjes

Het seizoen van de aardbeien is in gang geschoten en in het kader van de Week van Hoogstraten die plaatsvindt van 4 t.e.m. 12 mei 2024 maakte ik 3 super makkelijk te bereiden aardbeien dessertjes. Ze zijn ook ideaal als vieruurtje voor de kinderen. Hoogstraten staat...

R&O mousserende wijnen

R&O mousserende wijnen

Live the Latin pasión: Ritmo Latino! Das de slagzin van de R&O mousserende wijnen. R&O mousserende wijn is een nieuwe sprankelende Chileense wijn. Beeld je het ritme van de Latino muziek in, lekker zwoel dansend met een glaasje van deze lekkere bubbels in de...

Hoogstraten aardbeien

Hoogstraten aardbeien

Ieder jaar kijk ik er weer naar uit: de start van het aardbeien seizoen. Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbeien seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als "Hoogstraten Ambassadeur" uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis...

Liesbeth is voor ons een echte Campina ambassadeur: keer op keer brengt ze onze producten op een authentieke manier onder de aandacht én prachtig in beeld. Kortom, een samenwerking die we koesteren!

SR. BRAND MANAGER CAMPINA

Het is altijd een plezier om samen te werken met Liesbeth. Of het nu de fotografie voor onze folder is of het in de kijker zetten van ons ruim assortiment van keukengerei en huishoudelijke apparaten, Liesbeth weet er altijd iets moois van te maken. Als lokaal bedrijf zijn we heel blij zo’n buurvrouw in Kruisem te hebben!

Carine & Conny – zaakvoerders Elektro Van Assche

Fotografie

Naast receptontwikkeling en foodfotografie omarm ik ook mijn passie  voor portret- en hospitality fotografie. Mijn lens vangt niet alleen beelden, maar ook emoties en verhalen. Ik geloof in de kracht van mooie plaatjes die geen woorden nodig hebben.

Met mijn lens als jouw gids, kunnen we samen een onvergetelijke ervaring creëren voor je publiek. Of het nu gaat over het vastleggen van de unieke sfeer van je locatie of het in beeld brengen van je smakelijke gerechten die de kijker verleiden het gerecht te proeven, ik sta klaar om je visie tot leven te brengen.

LizzyLizz ergens anders

Wil je mij ook ergens anders volgen?

Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy

Wil je graag samenwerken?

Zin gekregen om samen te werken met mij? Aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaande knop.