Selecteer een pagina

Toast Skagen

door | 20 juni 2021 | Hotspots, Hotspots Brussel, Samenwerking | 0 Reacties

‘T is een Zweeds gerecht genoemd naar een vissershaven in Denemarken. En ik had het geluk dat ik het mocht voorproeven in het hotel The Dominican in Brussel.

Het gerecht staat er immers op de kaart enkel en alleen op vrijdag 25 juni 2021 – in het kader van Midsummer, de langste dag van het jaar.

Dikke sneden geroosterd brood besmeerd met roze garnalen in een dressing op basis van mayonaise. Bovenop serveerden ze een gepocheerd eitje.

Toast Skagen

En weet je wat? Het was een over-héérlijk gerecht. Boordevol smaak. Mooi gepresenteerd. Een echte aanrader!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hello
Lizzylizzblog - Lizzy

Hey, ik ben Lizzy

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Lizzy ergens anders

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

Populaire berichten

0
(0)

Nog meer uit hotspots

B en B Scheldekant

B en B Scheldekant

Op stap in de Vlaamse Ardennen en overnachten in B en B Scheldekant. Ik wou mijn vriendin voor haar verjaardag verrassen met een lekker diner en een avondje overnachten in een B&B. Niet te ver weg. De Ardennen dacht ze, want ik had gezegd "doe maar...

Juliana Hotel Brussel

Juliana Hotel Brussel

Even helemaal weg in eigen land. Op een mooie donderdag trekken we richting Brussel, terug naar onze geliefde stad waar we zo graag gewoond hebben. Op weg naar het Juliana Hotel op het historische Martelaarsplein dat enkel toegankelijk is voor voetgangers. Een...

Ajuinsoep en Aalsterse Vlaaien

Ajuinsoep en Aalsterse Vlaaien

Anders een foodtour in Aalst doen? Zo luidde de titel van de mail die ik mocht ontvangen van de Stad Aalst. Ik was meteen getriggerd. Aalst, de tweede grootste stad van Oost-Vlaanderen, die me onmiddellijk doet denken aan ajuinsoep en vlaaien, zouden ze daar ook hippe...

Eendenfilet geserveerd met een puree en chips van rode biet

Eendenfilet geserveerd met een puree en chips van rode biet

Hey Lizzy, de nieuwe kaart is er. Kom je even proeven? De herfstgerechten wachten op jou! Gilles - Sales Manager The Dominican Brussels Een van mijn favoriete momenten van het jaar, het wisselen van de kaart in het geliefde The Dominican hotel. We ruilen de frisse,...