Selecteer een pagina

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Ravioli tomaat-burrata

Ravioli tomaat-burrata

Ravioli tomaat-burrata, verrijkt met sappige kerstomaten en pittige rucola. Gehuld in een zalige saus op basis van kalfsfond en culinaire room. Lees verder voor het volledige recept en verwen je smaakpapillen met Pasen!

Pumpkin Five Spice Rolls

Pumpkin Five Spice Rolls

Een leuke twist geven aan de gekende cinnamon rolls? Dat kan met deze pumpkin five spice rolls! Een heerlijke vulling op basis van pure pompoenpuree en een topping op basis van poedersuiker en verse volle kaas. Wie gaat deze maken?

Vers uit de keuken

Recente recepten

Karnemelk pannenkoeken

Karnemelk pannenkoeken

Deze karnemelk pannenkoeken moet je zeker en vast eens uitproberen. Ze zijn écht de moeite waard! Ik hou van de luchtigheid en de frisse zure smaak. Ze zijn perfect voor een zondagmorgen.
Luxe dessertkoekjes

Luxe dessertkoekjes

Zelfgemaakte dessertkoekjes, das pure luxe! Op mijn Instagram konden jullie meevolgen hoe ik genoot van deze "Luxe Dessertkoekjes" workshop bij Elektro Van Assche. De lesgeefster van dienst was Ellens Lammens, de winnares van het VTM-programma "De Meesterbakker 2012"....

Spruitjessoep

Spruitjessoep

Deze spruitjessoep zal je verrassen! Of je nu een liefhebber of een scepticus bent als het op spruitjes aankomt, één ding is zeker: deze spruitjessoep zal je misschien van gedachten doen veranderen. Het is een gemixte soep dus je "ziet" de spruitjes al niet liggen in...

Pompoensoep

Pompoensoep

Met een samengesteld soeppakket als basis werd hier een draai gegeven aan de klassieke pompoensoep. Bij pompoen denken we snel aan de herfst en dat is ook niet zo gek. Het oorspronkelijke seizoen van pompoen is namelijk van begin oktober...

Vol-au-vent

Vol-au-vent

De Belgische klassieker waar iedereen verzot op is: vol-au-vent. Het "koninginnehapje" komt hier regelmatig op tafel. Het dankt zijn populariteit aan de combinatie van smaken en texturen tussen de romige vulling en het knapperige bladerdeeg. Het gerecht wordt vaak...

Favoriet van het moment

Vogelnestjes

Nostalgie deze vogelnestjes. Serveer ze met een smeuïge puree. Iedereen aan tafel zal luidop “mmm” mompelen. Dit is de perfecte maaltijd om gezellig samen te eten. Iedereen blij!

Lees meer
R&O mousserende wijnen

R&O mousserende wijnen

R&O mousserende wijn is een nieuwe sprankelende Chileense wijn. Deze Borgota is een makkelijk drinkbare mousserende wijn die een frisse en fruitige stijl heeft. Verkrijgbaar in drie stijlen.
Lizzylizzblog

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 68 andere abonnees

Hoogstraten aardbeien

Lizzy’s Hotspot in de kijker

Hoogstraten

Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.

Hoogstraten aardbeien
Hoogstraten aardbeien
Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy