Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 3 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

R&O mousserende wijnen

door | 1 april 2024 | Aperitief

R&O mousserende wijn is een nieuwe sprankelende Chileense wijn. Deze Borgota is een makkelijk drinkbare mousserende wijn die een frisse en fruitige stijl heeft. Verkrijgbaar in drie stijlen.
R&O mousserende wijnen

Live the Latin pasión: Ritmo Latino! Das de slagzin van de R&O mousserende wijnen.

R&O mousserende wijn is een nieuwe sprankelende Chileense wijn. Beeld je het ritme van de Latino muziek in, lekker zwoel dansend met een glaasje van deze lekkere bubbels in de hand. Ik kan niet wachten tot het zomer wordt!

Deze Borgota is een makkelijk drinkbare mousserende wijn die een frisse en fruitige stijl heeft. Hij wordt geproduceerd met de meest aromatische Moscatel-druiven behorend tot de familie van de eerste wijndruiven die in Chili en Amerika arriveerden.

De R&O is verkrijgbaar in drie stijlen: extra brut, brut en rosé. De R&O extra brut is een verfrissende sprankelende wijn, met delicate bubbels en aroma’s van groene appels, perzik en bloemen. De R&O brut en de R&O rosé bevatten minder alcohol. In de brut herkennen we aroma’s van perzik, rode appels en verse bloemen; in de rosé zitten er aroma’s van bessen en rozen.

Welke aperitiefhapjes passen bij deze mousserende R&O wijn?

Het blijft voor mij een kwestie van persoonlijke smaak en wat jij graag eet. Ik zou de frisse en fruitige stijl van deze mousserende R&O wijn combineren met vishapjes. Denk bijvoorbeeld aan een toastje met Boursin kruidenkaas, zalm en wat verse dille. Of een witloofblad dat je opvult met een zelfgemaakte grijze garnalensalade (gemengde vissalade als je het iets minder duur wil). Ook oesters passen in mijn ogen perfect bij deze schuimwijnen. Ik serveer ze met een heerlijke sesam-soja vinaigrette. Het recept vind je via deze link.

Wat te doen als je niet kan wachten tot het warm genoeg is buiten om te aperitieven?

De lente komt er langzaam aan, maar het is toch nog frisjes buiten. Ik mocht een pakket van R&O ontvangen met daarin niet alleen een fles R&O extra brut, maar ook een warme muts en een hippe zonnebril. Zo kan ik nu al, lekker ingepakt en beschermd tegen de kou en de eerste zonnestralen, op mijn terras genieten van een glaasje bubbels.

Wil jij graag zo’n pakket winnen? Wel dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk 5 mensen gelukkig maken. Laat onderaan een reactie na en ik kies op woensdag 13 maart om 12:00 de 5 gelukkige winnaars. Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen en de winnaars hebben een persoonlijk bericht ontvangen.

Opgelet! De minimumleeftijd voor het nuttigen van alcohol in België is 18 jaar. Drink met mate. Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid. Gebruik je verstand.

Deze R&O mousserende wijnen zijn verkrijgbaar bij Carrefour Belgium. De aanbevolen consumentenprijs is 9,99 EUR. Link naar de R&O website : R&O – Ritmo Latino . Dit artikel werd geschreven in het kader van een samenwerking met Schenk Benelux.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hello
Lizzylizzblog - Lizzy

Hey, ik ben Lizzy

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy

Lizzy ergens anders

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 71 andere abonnees

Populaire berichten

Nog enkele interessante recepten

3x zomerse hapjes

3x zomerse hapjes

Ik volgde opnieuw een workshop van Mieke bij Elektro Van Assche. De vorige was net voor Kerstmis en had als thema "Kerstkoken met Mieke". Nu schakelen we over naar een ander seizoen en gingen aan de slag onder het thema "De smaak van de zon". We sloofden onze mouwen...

Brioche bollen

Brioche bollen

Als één van je collega Foodies een nieuw kook- en bakboek uitbrengt, dan moet ik daar uiteraard iets uit maken. Het lot besliste en het werd de briochetoast deluxe. Een tijdje geleden mocht ik het nieuwste kook- en bakboek "Easy & Speedy" van Bart @roeckiesworld...

3x aardbeien dessertjes

3x aardbeien dessertjes

Het seizoen van de aardbeien is in gang geschoten en in het kader van de Week van Hoogstraten die plaatsvindt van 4 t.e.m. 12 mei 2024 maakte ik 3 super makkelijk te bereiden aardbeien dessertjes. Ze zijn ook ideaal als vieruurtje voor de kinderen. Hoogstraten staat...

Hoogstraten aardbeien

Hoogstraten aardbeien

Ieder jaar kijk ik er weer naar uit: de start van het aardbeien seizoen. Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbeien seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als "Hoogstraten Ambassadeur" uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis...