Selecteer een pagina

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Pasta salade met nectarines

Pasta salade met nectarines

Ik ben niet zo’n fruit-eter maar voor een koude pastasalade met nectarines mag je me altijd uitnodigen. Die combinatie met mozzarella en Parma ham is zo goed. Ontdek welke andere smaakmakers ik nog toevoegde.

Couscoussalade van groene asperges

Couscoussalade van groene asperges

Een heerlijke, gezonde couscous salade met groene asperges? Die vind je hier. Check mijn smaakmakers die zorgen voor die extra touch!

Vers uit de keuken

Recente recepten

Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus

Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus

Bij Lizzy zit je aan het juiste adres als het over "goeie" sauzen gaat. Deze witte wijnsaus kan je serveren bij heel wat gerechten, ik koos voor Sint Jacobsnootjes. Ontdek hier de smaken van dit bord.
Roodeberg Rosé

Roodeberg Rosé

Wie zomer en zon zegt, die zegt ook "een glaasje rosé". Want dat is een niet te missen combinatie. Het warme weer en de frisse smaak van een goed glas rosé wijn, daar zou een mens alles voor doen. Alé ik dan toch. Maar dan wel een lekkere rosé. Eentje met smaak en een...

Huisgemaakte granola

Huisgemaakte granola

Stel me de vraag tien jaar geleden of ik ooit aan huisgemaakte granola zou beginnen en ik antwoordde toen steevast: "nee jong, geef mij maar een traditionele boterham bij het ontbijt". Stel me de vraag vandaag of ik ooit aan huisgemaakte granola zou beginnen en ik...

Zalm op de BBQ

Zalm op de BBQ

Eindelijk zijn die zomerse dagen aangebroken en kunnen we de BBQ aansteken. Niets zaliger dan nieuwe gerechten uittesten waaronder deze zalm op de BBQ. Eigenlijk is koken op de BBQ zó eenvoudig en bovendien heb je weinig afwas. Wel wat kuiswerk om de BBQ terug proper...

Tomaat-Burrata

Tomaat-Burrata

We kennen allemaal de combinatie tomaat-mozzarella, maar ik wil jullie vandaag een variant "next level" voorstellen: tomaat-burrata. Kaas is toch kaas hoor ik je denken. En dan zeker als het over Italiaanse kaas gaat. Awel nee. Er zijn wel degelijk verschilpunten...

Favoriet van het moment

Tomaat-Burrata

Tomaat-burrata als hapje of als voorgerecht. Tijdens een lunch of als bijgerecht tijdens een BBQ. Dat is smullen geblazen. Het brengt je helemaal in Italiaanse sferen. Nu nog die zon en we zijn weer gelukkig!

Lees meer
Roodeberg Rosé

Roodeberg Rosé

Een glaasje Roodeberg rosé en gegrilde gamba's op de BBQ. Het ultieme zomerse aperitief moment bij uitstek.
Lizzylizzblog

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 84 andere abonnees

Hoogstraten aardbeien

Lizzy’s Hotspot in de kijker

Hoogstraten

Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.

Hoogstraten aardbeien
Hoogstraten aardbeien
Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy