Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Worstebroodjes

door | 4 december 2022 | Aperitief

Hapjes
Het hele jaar door
Easy peasy hapjes die iedereen lust en die van jouw eindejaarsfeestje een succes maken. Deze worstebroodjes zijn zeer geliefd en o-zo-lekker als je ze in wat ketchup dipt. Hmmm!
Lizzylizzblog

Zondag Hapjes dag! Drie zondagen na elkaar krijgen jullie easy peasy hapjes voorgeschoteld. Perfect om die eindejaarsperiode voor te bereiden en ook iets “makkelijks” klaar te hebben staan waar de kids sowieso op verzot zijn. Enne… mijnen echtgenoot hier eet die dus ook super graag hé.

Worstebroodjes

Recipe by LizzylizzCourse: Aperitief
stuks

12

stuks

Easy peasy hapjes die iedereen lust en die van jouw eindejaarsfeestje een succes maken. Deze worstebroodjes zijn zeer geliefd en o-zo-lekker als je ze in wat ketchup dipt. Hmmm!

INGREDIËNTEN

  • 1 rol bladerdeeg – 1 losgeklopt ei

  • 250gr gemengd gehakt (varken-kalf) – 20 gr mengeling panko en chapelure – peper, zout, gedroogde tijm en rozemarijn

BEREIDINGSWIJZE – Verwarm de oven voor op 180 gr c

  • Bereid het gehakt door het te mengen met de panko en de chapelure. Kruid met peper, zout, tijm en rozemarijn. Rol het gehakt tot een lange worst.
  • Rol het bladerdeeg uit. Leg er de lange worst op. Bestrijk de zijkanten met het losgeklopt ei. Rol het vel bladerdeeg op en druk goed aan. Snij vervolgens in stukken van zo’n 5 cm.
  • Leg de worstebroodjes op bakpapier en bestrijk met nog wat extra losgeklopt ei. Bak gedurende 20 minuten in de oven. Serveer met ketchup.

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 82 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Gent Jazz

    Gent Jazz

    Vorige week ging ik voor 't eerst eens terug naar een festival: Gent Jazz. Dat was heel lang geleden en jullie weten het of niet, ik heb het niet zo voor festivals. Eén omdat ik niet hou van drukte en duwende mensen, twee omdat ik nogal op hygiëne sta. En daarmee...

    Tomaat-Burrata

    Tomaat-Burrata

    We kennen allemaal de combinatie tomaat-mozzarella, maar ik wil jullie vandaag een variant "next level" voorstellen: tomaat-burrata. Kaas is toch kaas hoor ik je denken. En dan zeker als het over Italiaanse kaas gaat. Awel nee. Er zijn wel degelijk verschilpunten...

    Cruysem mousserende wijnen

    Cruysem mousserende wijnen

    Het is een mooie zomerdag. De perfecte dag om de mousserende wijnen van Cruysem te gaan degusteren. We springen de fiets op en rijden genietend naar het Cruysem domein op nog geen 10 km van waar wij wonen, in Kruisem. Zoals elk jaar organiseert Cruysem een...

    Roodeberg Black (rood)

    Roodeberg Black (rood)

    Jullie weten dat ik sinds korte tijd Ambassadeur ben voor Schenk. Wel... ik ben Ambassadeur van niet één, maar wel van twee wijnsoorten die zij promoten. Naast de Le Grand Noir wijnen zal ik dus ook de Roodeberg wijnen in de kijker zetten. Vandaag start ik met de...