Selecteer een pagina

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Penne met kerstomaten en rode pesto

Penne met kerstomaten en rode pesto

Snel klaar, met weinig ingrediënten en je kan dit pasta gerecht zelf zo gezond maken als je wil door extra groenten toe te voegen. Ontdek snel hoe je in 4 eenvoudige stappen deze romige penne voorschotelt aan jouw tafelgenoten.

Bananentaartjes

Bananentaartjes

Alles met banketbakkersroom smaakt. Maar dan zeker al deze bananentaartjes. Met een “touch” van chocolade, dat kan niet meer fout gaan hé.

Vers uit de keuken

Recente recepten

Plukbrood

Plukbrood

Een plukbrood kan zeker en vast zijn plaats vinden op jouw feesttafel. Je kan het serveren als hapje of als lunch. En met de ingrediënten kan je sowieso variëren zodat het volledig naar ieders goesting is gemaakt.
Penne met kerstomaten en rode pesto

Penne met kerstomaten en rode pesto

Deze eenvoudige penne is een smakenbom. Tijd om terug een eenvoudig pasta gerecht in de kijker te zetten. Deze gerechten zijn perfect om een drukke, wekelijkse dag mee af te sluiten. Snel klaar, met weinig ingrediënten en je kan ze zelf zo gezond maken als je wil door...

Mosselen mediteranée

Mosselen mediteranée

Vandaag deel ik met jullie een unieke combinatie: Zeeuwse mosselen met een Portugese twist. Mosselen mediteranée is een recept van de Gentse chef Sam D'Huyvetter. Je kent hem ongetwijfeld van zijn restaurant Bar Bask (link) en Pinxtosbar Tabernabask (link). In het...

Hapjes

Hapjes

Het is de periode van het jaar, hapjestijd is aangebroken. Niets beter dan zelfgemaakte hapjes. Zo makkelijk, zo smaakvol en vooral zo veel beter dan die gekochte kant-en-klare hapjes. Je kan ze in alle vormen en smaken maken. Koude hapjes, warme hapjes, toastjes,...

Le Grand Noir Les Réserves (rood)

Le Grand Noir Les Réserves (rood)

Wanneer de herfst in 't land is, schakel ik langzaam over van rosé wijntjes naar rode wijn. Les Réserves van Le Grand Noir is een wijn die niet elk jaar wordt geproduceerd. Het is de rijkste en meest complexe wijn van het Le Grand Noir assortiment. Het is een perfecte...

Favoriet van het moment

Everzwijnsteak met rode port vijgensaus

Everzwijnsteak met rode port-vijgensaus en een brunoise van pastinaak. Een combinatie van mals wild, een rijke saus en een vleugje winterse zoetheid die zorgt voor een culinair hoogtepunt aan je feesttafel. Eenvoudig te maken en gegarandeerd een succes bij je gasten. Trek je kookschort maar aan!

Lees meer
Mosselen mediteranée

Mosselen mediteranée

Voor de mosselen mediteranée worden Zeeuwse mosselen gepaird met Altano rosé afkomstig uit de Douro-vallei in Portugal. Ontdek het recept van Sam D'Huyvetter.
Lizzylizzblog

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 96 andere abonnees

Hoogstraten aardbeien

Lizzy’s Hotspot in de kijker

Hoogstraten

Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.

Hoogstraten aardbeien
Hoogstraten aardbeien
Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy