Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Wentelteefjes van pistolet

door | 2 februari 2023 | Ontbijt, Zoet ontbijt

Een overschot pistolets van de zondag morgen? Gedaan met het wegsmijten van die slappe exemplaren. Gebruik ze om op maandagmorgen wentelteefjes te maken. You won't regret it!

Een overschot pistolets van de zondag morgen? Dat worden wentelteefjes!

Gedaan met het wegsmijten van die slappe exemplaren. Gebruik ze om op maandagmorgen wentelteefjes te maken. You won’t regret it! Die wentelteefjes zijn gewoon super lekker. En drink er maar een goeie kop chocomelk bij. Die gaat heel goed samen met de in de pan gebakken pistolets.

Wentelteefjes van pistolet

Course: Ontbijt
Personen

2

personen

Een overschot pistolets van de zondag morgen? Gedaan met het wegsmijten van die slappe exemplaren. Gebruik ze om op maandagmorgen wentelteefjes te maken.

INGREDIËNTEN

  • Overgebleven pistolets (wij hadden 3 stuks liggen) – goeie boter

  • 2 eieren – 75 ml gecondenseerde melk – 150 ml halfvolle melk – een snuifje kaneel

  • Afwerking: choco, karamelchocoladekrullen

BEREIDINGSWIJZE

  • Snij de pistolets in 2.
  • Doe de eieren samen met de gecondenseerde en de halfvolle melk in een kom. Doe er het snuifje kaneel bij en mix met een handmixer tot een egale mengeling.
  • Smelt de boter in de pan. Dompel elke pistolethelft, langs beide kanten, in de mengeling en leg ze vervolgens in de pan. Bak mooi goudbruin.
  • Serveer met choco en daar bovenop karamelchocoladekrullen.

Kanttekening

  • Gerecht ontworpen voor Campina (samenwerking)

0 reacties

hello
Lizzylizzblog - Lizzy

Hey, ik ben Lizzy

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy

Lizzy ergens anders

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 70 andere abonnees

Populaire berichten

Nog enkele interessante recepten

Karnemelk pannenkoeken

Karnemelk pannenkoeken

Ze lijken op American pancakes, maar zijn luchtiger en hebben een frisse zure smaak door de karnemelk. Deze pannenkoeken moet je zeker en vast eens uitproberen. Ze zijn echt de moeite waard! Ik hou van de luchtigheid en de frisse zure smaak. Ze worden vaak geserveerd...

Zoete aardappel pancakes

Zoete aardappel pancakes

Pancakes van zoete aardappel: een onweerstaanbare ochtendverwennerij. Luchtige pancakes versierd met een toefje verse volle kaas, knapperige geroosterde amandelschilfers en verfrissende appelsienpartjes. Herlees deze zin nog eens en geef toe, het water komt je toch in...

Havermoutpap met banaan, chocolade en verse munt

Havermoutpap met banaan, chocolade en verse munt

Havermoutpap is lekker gezond en je kunt er eindeloos mee variëren. We proberen hier thuis zo veel mogelijk af te wisselen in het soort ontbijt dat we nuttigen. Het ontbijt overslaan, dat doen we niet, we hechten veel belang aan dit gezellig tafelmoment samen. Het...

Granola met verse kaas en bananen compote

Granola met verse kaas en bananen compote

Niets beter dan een maandag te starten met huisgemaakte granola. Ik bak deze in de pan, niet in de oven. neemt ongeveer zo'n 20 minuten in beslag en je moet gewoon regelmatig roeren zodat de granen niet aanbakken. Ik begin met havermoutvlokken, gepofte quinoa en...