Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Meergranen sandwich met kip

door | 12 augustus 2023 | Lunch

Lunch
Het hele jaar door
Life's good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief.

Tegenwoordig heb ik een zwak voor meergranen sandwiches. Er zitten steevast een aantal exemplaren in de diepvries. Voor die momenten dat je niets in huis hebt en toch zin hebt in een lekkere lunch. Ze zijn ook perfect om jouw lunch box voor op ‘t werk mee te vullen. Je kan ze gerust de avond voordien smeren. Alleen opletten met “nattere” ingrediënten, die steek ik vaak apart in een potje en ga ze pas op de sandwich leggen op het moment dat ik die effectief zal opeten.

Een perfecte leftover lunch? Deze meergranen sandwich met kip ontstond op deze manier.

Life’s good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief. Ik bereidde hem als ik aan het thuis werken was. Maar zoals in de intro reeds beschreven, hij past ook perfect in jouw brooddoos om mee te nemen op verplaatsing.

Meergranen sandwich met kip

Recipe by LizzylizzCourse: Lunch
Personen

2

personen

Life’s good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief.

INGREDIËNTEN

  • 2 meergranen sandwiches

  • Potje hummus – overschot van kip aan ‘t spit – salade – olijven in groene pesto

BEREIDINGSWIJZE

  • Besmeer de sandwich met de hummus.
  • Leg er de blaadjes sla en de stukjes kip op.
  • Werk af met de olijven en de groene pesto.

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 84 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus

    Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus

    Witte wijnsaus is een licht gebonden saus op basis van witte wijn en visfond. Je kan er eindeloos mee variëren. Enerzijds door deze klassieke witte wijnsaus te serveren bij verschillende vis, schaal- en schelpdier gerechten. Anderzijds door met de ingrediënten van...

    Roodeberg Rosé

    Roodeberg Rosé

    Wie zomer en zon zegt, die zegt ook "een glaasje rosé". Want dat is een niet te missen combinatie. Het warme weer en de frisse smaak van een goed glas rosé wijn, daar zou een mens alles voor doen. Alé ik dan toch. Maar dan wel een lekkere rosé. Eentje met smaak en een...

    Huisgemaakte granola

    Huisgemaakte granola

    Stel me de vraag tien jaar geleden of ik ooit aan huisgemaakte granola zou beginnen en ik antwoordde toen steevast: "nee jong, geef mij maar een traditionele boterham bij het ontbijt". Stel me de vraag vandaag of ik ooit aan huisgemaakte granola zou beginnen en ik...

    Zalm op de BBQ

    Zalm op de BBQ

    Eindelijk zijn die zomerse dagen aangebroken en kunnen we de BBQ aansteken. Niets zaliger dan nieuwe gerechten uittesten waaronder deze zalm op de BBQ. Eigenlijk is koken op de BBQ zó eenvoudig en bovendien heb je weinig afwas. Wel wat kuiswerk om de BBQ terug proper...