Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Meergranen sandwich met kip

door | 12 augustus 2023 | Lunch

Lunch
Het hele jaar door
Life's good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief.

Tegenwoordig heb ik een zwak voor meergranen sandwiches. Er zitten steevast een aantal exemplaren in de diepvries. Voor die momenten dat je niets in huis hebt en toch zin hebt in een lekkere lunch. Ze zijn ook perfect om jouw lunch box voor op ’t werk mee te vullen. Je kan ze gerust de avond voordien smeren. Alleen opletten met “nattere” ingrediënten, die steek ik vaak apart in een potje en ga ze pas op de sandwich leggen op het moment dat ik die effectief zal opeten.

Een perfecte leftover lunch? Deze meergranen sandwich met kip ontstond op deze manier.

Life’s good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief. Ik bereidde hem als ik aan het thuis werken was. Maar zoals in de intro reeds beschreven, hij past ook perfect in jouw brooddoos om mee te nemen op verplaatsing.

Meergranen sandwich met kip

Recipe by LizzylizzCourse: Lunch
Personen

2

personen

Life’s good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief.

INGREDIËNTEN

  • 2 meergranen sandwiches

  • Potje hummus – overschot van kip aan ’t spit – salade – olijven in groene pesto

BEREIDINGSWIJZE

  • Besmeer de sandwich met de hummus.
  • Leg er de blaadjes sla en de stukjes kip op.
  • Werk af met de olijven en de groene pesto.

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 96 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Plukbrood

    Plukbrood

    Dit is een heel leuk hapje of tussendoortje dat snel gemaakt is en waarmee je eindeloos kan variëren: plukbrood. Zoals het woord het zegt, je plukt stukjes brood. En dat brood, dat is afgewerkt met verschillende smaakmakers. Gaande van kaas tot charcuterie en allerlei...

    Penne met kerstomaten en rode pesto

    Penne met kerstomaten en rode pesto

    Deze eenvoudige penne is een smakenbom. Tijd om terug een eenvoudig pasta gerecht in de kijker te zetten. Deze gerechten zijn perfect om een drukke, wekelijkse dag mee af te sluiten. Snel klaar, met weinig ingrediënten en je kan ze zelf zo gezond maken als je wil door...

    Mosselen mediteranée

    Mosselen mediteranée

    Vandaag deel ik met jullie een unieke combinatie: Zeeuwse mosselen met een Portugese twist. Mosselen mediteranée is een recept van de Gentse chef Sam D'Huyvetter. Je kent hem ongetwijfeld van zijn restaurant Bar Bask (link) en Pinxtosbar Tabernabask (link). In het...

    Hapjes

    Hapjes

    Het is de periode van het jaar, hapjestijd is aangebroken. Niets beter dan zelfgemaakte hapjes. Zo makkelijk, zo smaakvol en vooral zo veel beter dan die gekochte kant-en-klare hapjes. Je kan ze in alle vormen en smaken maken. Koude hapjes, warme hapjes, toastjes,...