Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Meergranen sandwich met kip

door | 12 augustus 2023 | Lunch

Lunch
Het hele jaar door
Life's good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief.

Tegenwoordig heb ik een zwak voor meergranen sandwiches. Er zitten steevast een aantal exemplaren in de diepvries. Voor die momenten dat je niets in huis hebt en toch zin hebt in een lekkere lunch. Ze zijn ook perfect om jouw lunch box voor op ‘t werk mee te vullen. Je kan ze gerust de avond voordien smeren. Alleen opletten met “nattere” ingrediënten, die steek ik vaak apart in een potje en ga ze pas op de sandwich leggen op het moment dat ik die effectief zal opeten.

Een perfecte leftover lunch? Deze meergranen sandwich met kip ontstond op deze manier.

Life’s good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief. Ik bereidde hem als ik aan het thuis werken was. Maar zoals in de intro reeds beschreven, hij past ook perfect in jouw brooddoos om mee te nemen op verplaatsing.

Meergranen sandwich met kip

Recipe by LizzylizzCourse: Lunch
Personen

2

personen

Life’s good. En al zeker als de zon schijnt. En nog meer als ik kan genieten van een lekkere lunch. Een klassieke boterham smaakt me altijd. Maar deze meergranen sandwich, das toch een net iets yummy-er alternatief.

INGREDIËNTEN

  • 2 meergranen sandwiches

  • Potje hummus – overschot van kip aan ‘t spit – salade – olijven in groene pesto

BEREIDINGSWIJZE

  • Besmeer de sandwich met de hummus.
  • Leg er de blaadjes sla en de stukjes kip op.
  • Werk af met de olijven en de groene pesto.

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 82 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Tomaat-Burrata

    Tomaat-Burrata

    We kennen allemaal de combinatie tomaat-mozzarella, maar ik wil jullie vandaag een variant "next level" voorstellen: tomaat-burrata. Kaas is toch kaas hoor ik je denken. En dan zeker als het over Italiaanse kaas gaat. Awel nee. Er zijn wel degelijk verschilpunten...

    Lemoncurd zandtaartjes

    Lemoncurd zandtaartjes

    Deze foodie hier kreeg deze week een hele karton zachtfruit en snackgroenten van Hoogstraten aan huis geleverd en werd uitgedaagd om met de Hoogstraten Belgische Blauwe Bessen aan de slag te gaan. Dat moet je mij uiteraard geen twee keer zeggen. Deze Lemoncurd...

    Witloof-Kip Ovenschotel

    Witloof-Kip Ovenschotel

    Je hoort er iedereen over klagen en het is toch ook echt niet meer normaal hoor. Dat weer van tegenwoordig vraagt om een hartverwarmende ovenschotel. Sorry geen zomerse salades hier voorlopig. Wel een witloof-kip ovenschotel met een lekker romig sausje op basis van...

    Béarnaisesaus

    Béarnaisesaus

    Geef toe, wat smaakt beter dan een zelfgemaakte béarnaisesaus? Is ze moeilijk te maken? Neen eigenlijk niet. Met een beperkt aantal ingrediënten maak je deze heerlijke saus op basis van verse dragon. Het enige moeilijke eraan is het feit dat je met de "temperatuur"...