Recepten
Blinde vink met vleessaus
Blinde vink met vleessaus, een alledaags gerecht dat niet alleen makkelijk te bereiden is, maar ook heel smaakvol en geliefd is bij het hele gezin.
Ballekes met kriekskes
Ballekes met kriekskes is een authentiek Vlaams gerecht dat nostalgie en smaak op je bord brengt. Ontdek hier hoe ik ze klaarmaak.
Scampi’s in getomateerde roomsaus
Het meest klassieke scampi gerecht is wel dat van scampi’s in getomateerde roomsaus. De perfecte snelle doordeweekse maaltijd.
Plukbrood
Een plukbrood kan zeker en vast zijn plaats vinden op jouw feesttafel. Je kan het serveren als hapje of als lunch. En met de ingrediënten kan je sowieso variëren zodat het volledig naar ieders goesting is gemaakt.
Penne met kerstomaten en rode pesto
Snel klaar, met weinig ingrediënten en je kan dit pasta gerecht zelf zo gezond maken als je wil door extra groenten toe te voegen. Ontdek snel hoe je in 4 eenvoudige stappen deze romige penne voorschotelt aan jouw tafelgenoten.
Le Grand Noir GSM (rood)
Een rode wijn die perfect past bij alle vleesgerechten, deze Le Grand Noir GSM beantwoordt aan deze vereiste. Ontdek hier de kenmerken van deze red blend.
Mosselen mediteranée
Voor de mosselen mediteranée worden Zeeuwse mosselen gepaird met Altano rosé afkomstig uit de Douro-vallei in Portugal. Ontdek het recept van Sam D’Huyvetter.
Hapjes
Het is de periode van het jaar, hapjestijd is aangebroken. Niets beter dan zelfgemaakte hapjes. Zo makkelijk, zo smaakvol en vooral zo veel beter dan die gekochte kant-en-klare hapjes.
Le Grand Noir Les Réserves (rood)
Het moment is aangebroken om de switch te maken van rosé wijn naar rode wijn: Le Grand Noir Les Réserves Rouge. Check hier waarmee deze wijn heerlijk pairt.