Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Bruschetta met kerstomaten, verse basilicum en goeie olijfolie

door | 30 juli 2020 | Aperitief

Hapjes
Zomer
Snel even naar de lokale fruit- en groentewinkel. Om deze heerlijke kerstomaten te kopen. Stokbrood van bij de bakker. Verse basilicum uit de eigen kruidentuin. En goeie olijfolie die is hier steeds aanwezig in huis. Hello lekkere bruschetta!
Lizzylizzblog

Snel even naar de lokale fruit- en groentewinkel. Om deze heerlijke kerstomaten te kopen. Stokbrood van bij de bakker. Verse basilicum uit de eigen kruidentuin. En goeie olijfolie die is hier steeds aanwezig in huis. Zo haal ik dat zonnetje in huis !

INGREDIËNTEN

Stokbrood

Een handvol kerstomaten

Een handvol verse basilicumblaadjes

Goeie olijfolie en een teentje knoflook

RECEPT

Verwarm de oven voor op 180 gr Celsius.

Snij dikke sneden van het stokbrood. Plet de knoflookteen en wrijf er mee over het brood. Grill deze zo’n 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Was de kerstomaten en snij ze in 2. Was de verse basilicum en snij deze fijn.

Beleg het stokbrood met de tomaten en de basilicum. Besprenkel met de olijfolie.

Bruschetta met kerstomaten, verse basilicum en goeie olfijolie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hello
Lizzylizzblog - Lizzy

Hey, ik ben Lizzy

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy

Lizzy ergens anders

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 82 andere abonnees

Populaire berichten

Nog enkele interessante recepten

Gent Jazz

Gent Jazz

Vorige week ging ik voor 't eerst eens terug naar een festival: Gent Jazz. Dat was heel lang geleden en jullie weten het of niet, ik heb het niet zo voor festivals. Eén omdat ik niet hou van drukte en duwende mensen, twee omdat ik nogal op hygiëne sta. En daarmee...

Tomaat-Burrata

Tomaat-Burrata

We kennen allemaal de combinatie tomaat-mozzarella, maar ik wil jullie vandaag een variant "next level" voorstellen: tomaat-burrata. Kaas is toch kaas hoor ik je denken. En dan zeker als het over Italiaanse kaas gaat. Awel nee. Er zijn wel degelijk verschilpunten...

Cruysem mousserende wijnen

Cruysem mousserende wijnen

Het is een mooie zomerdag. De perfecte dag om de mousserende wijnen van Cruysem te gaan degusteren. We springen de fiets op en rijden genietend naar het Cruysem domein op nog geen 10 km van waar wij wonen, in Kruisem. Zoals elk jaar organiseert Cruysem een...

Roodeberg Black (rood)

Roodeberg Black (rood)

Jullie weten dat ik sinds korte tijd Ambassadeur ben voor Schenk. Wel... ik ben Ambassadeur van niet één, maar wel van twee wijnsoorten die zij promoten. Naast de Le Grand Noir wijnen zal ik dus ook de Roodeberg wijnen in de kijker zetten. Vandaag start ik met de...