Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Bruschetta met kerstomaten, verse basilicum en goeie olijfolie

door | 30 juli 2020 | Aperitief

Hapjes
Zomer
Snel even naar de lokale fruit- en groentewinkel. Om deze heerlijke kerstomaten te kopen. Stokbrood van bij de bakker. Verse basilicum uit de eigen kruidentuin. En goeie olijfolie die is hier steeds aanwezig in huis. Hello lekkere bruschetta!
Lizzylizzblog

Snel even naar de lokale fruit- en groentewinkel. Om deze heerlijke kerstomaten te kopen. Stokbrood van bij de bakker. Verse basilicum uit de eigen kruidentuin. En goeie olijfolie die is hier steeds aanwezig in huis. Zo haal ik dat zonnetje in huis !

INGREDIËNTEN

Stokbrood

Een handvol kerstomaten

Een handvol verse basilicumblaadjes

Goeie olijfolie en een teentje knoflook

RECEPT

Verwarm de oven voor op 180 gr Celsius.

Snij dikke sneden van het stokbrood. Plet de knoflookteen en wrijf er mee over het brood. Grill deze zo’n 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Was de kerstomaten en snij ze in 2. Was de verse basilicum en snij deze fijn.

Beleg het stokbrood met de tomaten en de basilicum. Besprenkel met de olijfolie.

Bruschetta met kerstomaten, verse basilicum en goeie olfijolie

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hello
Lizzylizzblog - Lizzy

Hey, ik ben Lizzy

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy

Lizzy ergens anders

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 84 andere abonnees

Populaire berichten

Nog enkele interessante recepten

Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus

Sint Jacobsnootjes in witte wijnsaus

Witte wijnsaus is een licht gebonden saus op basis van witte wijn en visfond. Je kan er eindeloos mee variëren. Enerzijds door deze klassieke witte wijnsaus te serveren bij verschillende vis, schaal- en schelpdier gerechten. Anderzijds door met de ingrediënten van...

Roodeberg Rosé

Roodeberg Rosé

Wie zomer en zon zegt, die zegt ook "een glaasje rosé". Want dat is een niet te missen combinatie. Het warme weer en de frisse smaak van een goed glas rosé wijn, daar zou een mens alles voor doen. Alé ik dan toch. Maar dan wel een lekkere rosé. Eentje met smaak en een...

Huisgemaakte granola

Huisgemaakte granola

Stel me de vraag tien jaar geleden of ik ooit aan huisgemaakte granola zou beginnen en ik antwoordde toen steevast: "nee jong, geef mij maar een traditionele boterham bij het ontbijt". Stel me de vraag vandaag of ik ooit aan huisgemaakte granola zou beginnen en ik...

Zalm op de BBQ

Zalm op de BBQ

Eindelijk zijn die zomerse dagen aangebroken en kunnen we de BBQ aansteken. Niets zaliger dan nieuwe gerechten uittesten waaronder deze zalm op de BBQ. Eigenlijk is koken op de BBQ zó eenvoudig en bovendien heb je weinig afwas. Wel wat kuiswerk om de BBQ terug proper...