Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Pastasalade met belegen Brugge Kaas strips

door | 2 september 2022 | Lunch, Salades

Subcategorie: Salades
Seizoen: Zomer
Ik ben geen fan van pure "salade" maar een pastasalade daar ben ik dan wel weer voor te vinden. En als het een salade met kaas wordt, dan graag een kaas waar wat extra smaak in zit en die er mooi bovenuit springt. Deze belegen Brugge Kaas strips zijn daar dus het ideale middeltje voor!
Lizzylizzblog

Een heerlijke easy peasy pastasalade met Brugge salade strips die voor dát tikkeltje extra pit zorgen! Dat past perfect in ons weekmenu aan de start van een nieuw schooljaar. Er lopen hier wel geen kinderen rond in huis, maar ook ik heb mijn “habitueel” werkrooster terug opgenomen. De voorbije twee maanden heb ik doorgewerkt, maar ook wel af en toe een dag/paar dagen vrijaf genomen en lekker van onze nieuwe tuin genoten. Er “moest” wat minder, er kon wat meer van “waar ik zin in heb”.

Terug naar de salade. Ik ben geen fan van pure “salade” maar een pastasalade daar ben ik dan wel weer voor te vinden. En als het een salade met kaas wordt, dan graag een kaas waar wat extra smaak in zit en die er mooi bovenuit springt. Deze belegen Brugge Kaas strips zijn daar dus het ideale middeltje voor!

Pastasalade met belegen Brugge Kaas strips

Recipe by LizzylizzCourse: Lunch
Personen

2

personen

Ik ben geen fan van pure “salade” maar een pastasalade daar ben ik dan wel weer voor te vinden. En als het een salade met kaas wordt, dan graag een kaas waar wat extra smaak in zit en die er mooi bovenuit springt. Deze belegen Brugge Kaas strips zijn daar dus het ideale middeltje voor!

INGREDIËNTEN

  • Korte pasta (ik koos voor “penne”)

  • Een zakje gemengde sla – een handvol kerstomaten – lente-ui

  • Een 3-tal schellen beenham

  • Een zakje Brugge Kaas belegen strips

  • Dressing: 4 EL volle room, 1 KL mosterd, 2 EL mayo, versnipperde bieslook, 1 knoflookteen, peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

  • Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Spoel nadien af onder koud water en zet opzij.
  • Doe de gemengde sla, de in partjes gesneden kerstomaten, de in ringen gesneden lente-ui, de in blokjes gesneden beenham en de Brugge Kaas belegen strips in een grote slakom.
  • Meng alle ingrediënten voor de dressing en maak er een mooie, lopende dressing van.
  • Meng de pasta onder de andere ingrediënten, werk af met de dressing en een extra draai van de pepermolen.

    Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 101 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Slagroomtaart met Hoogstraten aardbeien

    Slagroomtaart met Hoogstraten aardbeien

    Hoogstraten aardbeien: de beste! Dit jaar mag ik mij opnieuw Hoogstraten Ambassadeur noemen. En dat maakt mij heel gelukkig. Wie Hoogstraten zegt, denkt onmiddellijk aan aardbeien. Maar de Coöperatie Hoogstraten biedt nog zoveel meer (bessen, kersen, meloenen,...

    Ballekes met kriekskes

    Ballekes met kriekskes

    Ballekes met kriekskes: een Vlaamse klassieker Dit is een authentiek Vlaams gerecht dat nostalgie en smaak op je bord brengt. Het bestaat uit sappige gehaktballetjes geserveerd in een zoetzure saus van gestoofde krieken. Traditioneel worden ballekes met kriekskes vaak...

    Scampi’s in getomateerde roomsaus

    Scampi’s in getomateerde roomsaus

    Het meest klassieke scampi gerecht Dit gerecht is de perfecte snelle doordeweekse maaltijd. Met een paar verse ingrediënten tover je een gerecht op tafel dat iedereen doet watertanden. Geserveerd met knapperig stokbrood, pasta of rijst, deze bereiding in getomateerde...

    Plukbrood

    Plukbrood

    Dit is een heel leuk hapje of tussendoortje dat snel gemaakt is en waarmee je eindeloos kan variëren: plukbrood. Zoals het woord het zegt, je plukt stukjes brood. En dat brood, dat is afgewerkt met verschillende smaakmakers. Gaande van kaas tot charcuterie en allerlei...