Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Pastasalade met belegen Brugge Kaas strips

door | 2 september 2022 | Lunch, Salades

Salades
Zomer
Ik ben geen fan van pure "salade" maar een pastasalade daar ben ik dan wel weer voor te vinden. En als het een salade met kaas wordt, dan graag een kaas waar wat extra smaak in zit en die er mooi bovenuit springt. Deze belegen Brugge Kaas strips zijn daar dus het ideale middeltje voor!
Lizzylizzblog

Een heerlijke easy peasy pastasalade met Brugge salade strips die voor dát tikkeltje extra pit zorgen! Dat past perfect in ons weekmenu aan de start van een nieuw schooljaar. Er lopen hier wel geen kinderen rond in huis, maar ook ik heb mijn “habitueel” werkrooster terug opgenomen. De voorbije twee maanden heb ik doorgewerkt, maar ook wel af en toe een dag/paar dagen vrijaf genomen en lekker van onze nieuwe tuin genoten. Er “moest” wat minder, er kon wat meer van “waar ik zin in heb”.

Terug naar de salade. Ik ben geen fan van pure “salade” maar een pastasalade daar ben ik dan wel weer voor te vinden. En als het een salade met kaas wordt, dan graag een kaas waar wat extra smaak in zit en die er mooi bovenuit springt. Deze belegen Brugge Kaas strips zijn daar dus het ideale middeltje voor!

Pastasalade met belegen Brugge Kaas strips

Recipe by LizzylizzCourse: Lunch
Personen

2

personen

Ik ben geen fan van pure “salade” maar een pastasalade daar ben ik dan wel weer voor te vinden. En als het een salade met kaas wordt, dan graag een kaas waar wat extra smaak in zit en die er mooi bovenuit springt. Deze belegen Brugge Kaas strips zijn daar dus het ideale middeltje voor!

INGREDIËNTEN

  • Korte pasta (ik koos voor “penne”)

  • Een zakje gemengde sla – een handvol kerstomaten – lente-ui

  • Een 3-tal schellen beenham

  • Een zakje Brugge Kaas belegen strips

  • Dressing: 4 EL volle room, 1 KL mosterd, 2 EL mayo, versnipperde bieslook, 1 knoflookteen, peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

  • Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Spoel nadien af onder koud water en zet opzij.
  • Doe de gemengde sla, de in partjes gesneden kerstomaten, de in ringen gesneden lente-ui, de in blokjes gesneden beenham en de Brugge Kaas belegen strips in een grote slakom.
  • Meng alle ingrediënten voor de dressing en maak er een mooie, lopende dressing van.
  • Meng de pasta onder de andere ingrediënten, werk af met de dressing en een extra draai van de pepermolen.

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 88 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Boursin 2-daagse

    Boursin 2-daagse

    Toen de mail aankwam met daarin de uitnodiging om 2 dagen op stap te gaan met Boursin heb ik geen seconde getwijfeld. Deze uitstap ook wel de Burgundische Boursin Experience genoemd, luidt het feestseizoen in en brengt je in de stemming om de Boursin-ervaring tijdens...

    Le Grand Noir Les Réserves (rood)

    Le Grand Noir Les Réserves (rood)

    Wanneer de herfst in 't land is, schakel ik langzaam over van rosé wijntjes naar rode wijn. Les Réserves van Le Grand Noir is een wijn die niet elk jaar wordt geproduceerd. Het is de rijkste en meest complexe wijn van het Le Grand Noir assortiment. Het is een perfecte...

    Witloofcurry traybake

    Witloofcurry traybake

    Traybakes. Het nieuwe boek van Stefanie Baert. Snel & gezond koken op de bakplaat. Zoals deze witloofcurry met kip, aardappel en dragon. Mijn favoriete traybake uit haar nieuwste boek. Stefanie en ik "we go way back". Zij was één van de eerste collega foodbloggers...

    Le Grand Noir Chardonnay (wit)

    Le Grand Noir Chardonnay (wit)

    Tijd voor de maandelijkse "wijn in de kijker": opnieuw een Le Grand Noir wijn en meerbepaald de witte Chardonnay. Het zwarte schaap op het etiket - synoniem van een revolutionaire wijnfilosofie - verwijst naar het zwarte schaap dat zelf op verkenning ging terwijl de...