Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Ravioli met tomaat-mozzarella

door | 28 april 2021 | Hoofdgerecht

Pasta
Zomer
Ravioli is zo veelzijdig. Je vindt ze in alle vormen en met verschillende vullingen. Vandaag kies ik voor tomaat-mozzarella om de Italiaanse sfeer er helemaal in te brengen!
Lizzylizzblog

Het is een gerecht uit de “oude doos” maar het is één van de best scorende gerechtjes op de blog. Deze ravioli met tomaat-mozzarella is niet alleen poepsimpel, hij is ook hyper lekker! Bovendien serveer je deze in minder dan 20 minuten.

Voldoende overtuigd? Komaan check snel de ingrediënten en maak jouw boodschappenlijst op. Alhoewel ik denk dat het meeste gewoon standaard in jouw voorraadkast zit 🙂 Euhm, is dat dan ook nog een pluspunt van dit gerecht?

INGREDIENTEN

1 pakje gevulde ravioli tomaat-mozzarella

1 sjalot (fijngesnipperd) – 1 knoflookteen (fijn geperst) – 150 ml kippenfond

Tomatenpassata (Elvea1885) & mozzarella (bolletjes)

Olijfolie

Afwerken met een draai van de zwarte pepermolen en verse basilicum

BEREIDING

Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking.

Stoof de sjalot en de knoflook zachtjes aan in olijfolie. Voeg de kippenfond toe en laat even inkoken.

Vervolgens doe je er de tomatenpassata bij en tenslotte de mozzarellabolletjes. Enkele malen omroeren en wat laten sudderen (een 10-tal minuten).

Ravioli serveren op een laagje tomatensaus, nog wat mozzarellabolletjes toevoegen en afwerken met verse basilicum en zwarte peper.

Ravioli met tomaat-mozzarella

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hello
Lizzylizzblog - Lizzy

Hey, ik ben Lizzy

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy

Lizzy ergens anders

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 71 andere abonnees

Populaire berichten

Nog enkele interessante recepten

Spirelli Niçoise

Spirelli Niçoise

Een salade Niçoise kennen we allemaal. Een traditioneel gerecht uit de Franse keuken. Zeer kleurrijk en smaakvol. Ik maakte vandaag mijn eigen versie: een pasta Niçoise met spirelli en een aantal smaakmakers die er volgens mij heel goed bijpassen. Deze salade is...

Smashed komkommersalade met rundvlees

Smashed komkommersalade met rundvlees

Een zomerse salade met een Oosters tintje: deze komkommersalade zal je zeker en vast bekoren. Mijn favoriete keuken is uiteraard de Belgische keuken, de tweede plaats wordt ingenomen door de Italiaanse keuken. Op nummer drie staat de Oosterse keuken omdat deze een...

Brioche bollen

Brioche bollen

Als één van je collega Foodies een nieuw kook- en bakboek uitbrengt, dan moet ik daar uiteraard iets uit maken. Het lot besliste en het werd de briochetoast deluxe. Een tijdje geleden mocht ik het nieuwste kook- en bakboek "Easy & Speedy" van Bart @roeckiesworld...

3x aardbeien dessertjes

3x aardbeien dessertjes

Het seizoen van de aardbeien is in gang geschoten en in het kader van de Week van Hoogstraten die plaatsvindt van 4 t.e.m. 12 mei 2024 maakte ik 3 super makkelijk te bereiden aardbeien dessertjes. Ze zijn ook ideaal als vieruurtje voor de kinderen. Hoogstraten staat...