Selecteer een pagina

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Hartige wafels

door | 27 november 2021 | Lunch, Recepten

Het hele jaar door
Deze eenvoudige hartige wafels maakte ik samen met Shana voor de rubriek Koken onder Foodies. Ze zijn lekker, super snel klaar en dé perfecte snack om gezellig bij te kletsen en te genieten van je lunch. Benieuwd of jij ze ook eens gaat maken...
Lizzylizzblog

Ik maakte samen met Shana van Shana’s foodblog deze hartige wafels. Ik zou er eerlijk gezegd nooit aan gedacht hebben, maar ik moet zeggen dat ik deze wafels een zeer goed idee vind. Je werkt met bladerdeegvellen en bereidt niet zelf het deeg. Dus qua tijd heb je hier al serieus wat mee uitgespaard. En qua smaak kan je jouw fantasie laten werken en zelf die combinaties samenstellen die jij graag lust. Benieuwd naar jullie ideetjes: aarzel niet deze met mij te delen. Je kan dat doen door een reactie onder deze post na te laten.

Hartige wafels

Recipe by LizzylizzCourse: Lunch
Stuks

4

stuks

Deze eenvoudige hartige wafels maakte ik samen met Shana. Ze zijn lekker, super snel klaar en dé perfecte snack om gezellig bij te kletsen en te genieten van je lunch. Benieuwd of jij ze ook eens gaat maken…

INGREDIËNTEN

  • 2 vellen bladerdeeg (kant-en-klaar)

  • Een potje groene pesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)

  • 1 bol mozzarella en 4 sneetjes parmaham

  • Afwerking: verse basilicum en balsamico crème

BEREIDINGSWIJZE

  • Rol de vellen bladerdeeg open en steek er 8 rondjes uit.
  • Besmeer 4 rondjes met groene pesto en leg er een sneetje parmaham bij. Gebruik nu de overige 4 rondjes om elk rondje dicht te drukken. De randjes duw ik extra dicht door met een vork streepjes in te duwen.
  • Bak de wafels in het wafelijzer.
  • Serveer met wat mozzarella bovenop en balsamico crème. Versieren deden we met verse basilicum blaadjes.

    0 reacties

    Een reactie versturen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    hello
    Lizzylizzblog - Lizzy

    Hey, ik ben Lizzy

    Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

    Meer over lizzy

    Lizzy ergens anders

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox!

    Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

    Voeg je bij 70 andere abonnees

    Populaire berichten

    Nog enkele interessante recepten

    Tomatensoep

    Tomatensoep

    De beste ingrediënten voor een klassieke tomatensoep ontdek je hier! Een lekker bord tomatensoep, daar geniet toch iedereen van. Of ben ik verkeerd? Ik gebruik drie vaste waardes in m’n klassieke tomatensoep. Zij zorgen voor de échte smaak en de juiste kleur. Verse...

    Karnemelk pannenkoeken

    Karnemelk pannenkoeken

    Ze lijken op American pancakes, maar zijn luchtiger en hebben een frisse zure smaak door de karnemelk. Deze pannenkoeken moet je zeker en vast eens uitproberen. Ze zijn echt de moeite waard! Ik hou van de luchtigheid en de frisse zure smaak. Ze worden vaak geserveerd...

    Luxe dessertkoekjes

    Luxe dessertkoekjes

    Zelfgemaakte dessertkoekjes, das pure luxe! Op mijn Instagram konden jullie meevolgen hoe ik genoot van deze "Luxe Dessertkoekjes" workshop bij Elektro Van Assche. De lesgeefster van dienst was Ellens Lammens, de winnares van het VTM-programma "De Meesterbakker 2012"....

    Spruitjessoep

    Spruitjessoep

    Deze spruitjessoep zal je verrassen! Of je nu een liefhebber of een scepticus bent als het op spruitjes aankomt, één ding is zeker: deze spruitjessoep zal je misschien van gedachten doen veranderen. Het is een gemixte soep dus je "ziet" de spruitjes al niet liggen in...