Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten
Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
Geen Resultaten Gevonden
De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.
Ik heb zin in
Vers uit de keuken
Recente recepten
Ravioli tomaat-burrata
Geen zin in een hele Paas menu? Ga dan voor verse, opgevulde ravioli en sluit af met een Paas dessert. Het waren hectische weken en eerlijk, ik heb even nood aan wat ademruimte en rust. Heel bewust dus gekozen om dit jaar geen grote Paas menu te maken, maar voor een...
Pompoensoep
Met een samengesteld soeppakket als basis werd hier een draai gegeven aan de klassieke pompoensoep. Bij pompoen denken we snel aan de herfst en dat is ook niet zo gek. Het oorspronkelijke seizoen van pompoen is namelijk van begin oktober...
Vol-au-vent
De Belgische klassieker waar iedereen verzot op is: vol-au-vent. Het "koninginnehapje" komt hier regelmatig op tafel. Het dankt zijn populariteit aan de combinatie van smaken en texturen tussen de romige vulling en het knapperige bladerdeeg. Het gerecht wordt vaak...
Gentse waterzooi
Een traditioneel Belgisch gerecht: eentje uit mijn geboortestad Gent. Gentse waterzooi is een lekkere stoofpot op basis van kip of vis, groenten en aardappelen, in bouillon ingedikt op klassieke wijze met volle room en eigeel. De groentjes worden in fijne brunoise...
Favoriet van het moment
Vogelnestjes
Nostalgie deze vogelnestjes. Serveer ze met een smeuïge puree. Iedereen aan tafel zal luidop “mmm” mompelen. Dit is de perfecte maaltijd om gezellig samen te eten. Iedereen blij!
Vogelnestjes
E...
Blijf op de hoogte
Lizzy’s Hotspot in de kijker
Hoogstraten
Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.
Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten
Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.