Selecteer een pagina

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vers uit de keuken

Recente recepten

Witte ijskoningin met een ganache van Gianduja

Witte ijskoningin met een ganache van Gianduja

Voeg een vleugje betovering toe aan je feestelijke festiviteiten met het ultieme Kerst dessert: een witte ijskoningin ijstaart overgoten met een ganache van Gianduja. Ontworpen om je smaakpapillen te verwennen en je gasten te verbazen. Ontdek het recept hier.
Gergenti Grillo BIO (wit) X Gnocchi

Gergenti Grillo BIO (wit) X Gnocchi

Gergenti Grillo BIO is een witte Siciliaanse wijn die je op verschillende manieren kan degusteren: als aperitief, op zichzelf (een glaasje wijn in de ene hand, een boek in de andere hand) en gecombineerd met pasta, vis, gegrilde en gestoofde groenten. Genoeg keuze...

Ontbijtwafels met vers fruit en coulis

Ontbijtwafels met vers fruit en coulis

Zo af en toe eens een ander ontbijt dan de klassieke boterham, dat smaakt altijd. Ik koos voor deze heerlijke ontbijtwafels die ik mooi versierde met een toefje slagroom en vers fruit. Heerlijke ontbijtwafels die ik versier met een toefje slagroom en vers fruit. Ik...

Varkens-côte à l’os met choronsaus

Varkens-côte à l’os met choronsaus

Een stukske varkensvlees, hij is er verzot op. Deze varkens-côte à l'os, daar smulde hij van. Lekker gebakken in goeie boter en rijkelijk overgoten met choronsaus. Das dus een béarnaisesaus waaraan een tomatensmaak is toegevoegd. Je komt deze saus niet zo vaak tegen,...

Parelcouscous met zalm in een kruidenroomsaus

Parelcouscous met zalm in een kruidenroomsaus

Ik had nog een restje broccolini en wat sluimererwten. Neen, broccolini is geen mini-broccoli (ik dacht dat trouwens ook hoor). Maar wel een kruising van broccoli en een Chinese koolsoort. Je herkent ze aan hun lange steel. Ik wokte ze kort aan in wat arachide olie en...

Favoriet van het moment

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

No results found.
Lizzylizzblog

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 70 andere abonnees

Hoogstraten aardbeien

Lizzy’s Hotspot in de kijker

Hoogstraten

Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.

Hoogstraten aardbeien
Hoogstraten aardbeien
Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy