Selecteer een pagina

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vers uit de keuken

Recente recepten

Garnaalkroketten

Garnaalkroketten

Met een knapperig goudbruin korstje en een smeuïge vulling vol garnalen brengt dit klassieke gerecht een feestelijke sfeer aan tafel. Bereid met liefde zullen deze kroketten een onvergetelijke start van het Kerstdiner vormen. Serveer ze met een fris citroenpartje en geniet van de rijke smaken die de feestdagen extra bijzonder maken.
Gevulde pastaschelpen

Gevulde pastaschelpen

Koken met authentieke Italiaanse producten, ik doe het af en toe. Keer op keer geeft het schitterende resultaten, zoals deze gevulde pastaschelpen. Met gehakt van Italiaanse worst, een zelfgemaakte tomatensaus op basis van kerstomaten en verse oregano, bedekt met...

Flan Patissier

Flan Patissier

Na een heerlijke wandeling op zondagochtend konden we in de namiddag thuis genieten van een kop koffie en een stuk flan taart. Jawel hoor, na de Flan Karamel komt nu de Flan Patissier aan de beurt bij Lizzylizzblog. Ik gebruikte een rol kant-en-klaar bladerdeeg en...

Wortel-Pastinaaksoep

Wortel-Pastinaaksoep

Jullie waren laaiend enthousiast over de pastinaaksoep, benieuwd wat jullie van deze variant met wortel zullen vinden. Voor de afwerking gaan we deze keer kiezen voor een mix van pitten en zaden, krulpeterselie en een lepeltje zure room. Oh ja, die draai van de zwarte...

Varkensmedaillon met Pickles-saus

Varkensmedaillon met Pickles-saus

Ik krijg hier vaak te horen "jij altijd met je speciaal, verfijnd eten". Hij is namelijk een echte boerenkost-eter. Helemaal niets mis mee. Soms wel frustrerend als ik weer eens een nieuw, iets verfijnder gerecht op tafel tover en hij zegt "geef mij maar een kotelet...

Favoriet van het moment

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

No results found.
Lizzylizzblog

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste recepten rechtstreeks in je mailbox.

Voeg je bij 70 andere abonnees

Hoogstraten aardbeien

Lizzy’s Hotspot in de kijker

Hoogstraten

Voor het eerst beleefde ik de start van het Hoogstraten aardbei seizoen van wel heel dichtbij. Ik werd namelijk als “Hoogstraten Ambassadeur” uitgenodigd door de Coöperatie om de hele belevenis persoonlijk mee te maken.

Hoogstraten aardbeien
Hoogstraten aardbeien
Lizzy

Eenvoudige, smaakvolle recepten met verse, Belgische producten

Koken met verse Belgische producten, daar hou ik van. Een lekker stuk vlees of vis, rijkelijk overgoten met een goeie saus, stoofpotjes, ovenschotels, pasta in al zijn geuren en kleuren, het komt hier allemaal aan bod.

Meer over lizzy